Un nou showroom Lem’s în Coresi Brașov, după o investiție de 2.3 milioane de lei

0

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel national, a deschis un nou magazin Lem’s în Brasov, în centrul comercial Coresi Shopping Resort. Magazinul are o suprafață de 1800 mp de showroom, iar investiția în amenajarea și deschiderea sa ridică la 2.3 milioane de lei.

Ca toate noile magazinele de mobilă ale Lemet care operează sub brandul Lem’s, este amenajat la un standard unic vizual şi de calitate, care permite vizitatorilor să vadă zeci de configurații de mobilier pentru living, mobilă pentru dormitor sau bucătărie, canapele, mese și scaune. Toată mobila produsă de Lemet și expusă în noul magazin Lem’s poate fi comandată cu reduceri până la 45%.

Al doilea magazin din Transilvania în 2016

Magazinul din Brasov este cel de-al doilea magazin Lem’s deschis anul acesta în Transilvania, zonă a țării care cunoaște o dinamică economică propice investitiilor.

„După ce în aprilie am deschis un nou magazin în Sibiu, cu o investiție de 2 milioane de lei și o suprafață de vânzare de 1600 mp, ne-am concentrat atenția pe Brașov, unde am ales centrul comercial Coresi Shopping Resort pentru deschiderea noului magazin Lem’s. Dorim să ne orientăm din ce în ce mai mult dezvoltarea către centre comerciale în care brandul Lem’s poate fi pus in valoare prin spații generoase și expunerea la standardele vizuale din rețeaua noastră” declară Adrian Rizea, Director Comercial Lem’s.

In 2015, Lemet a deschis 4 noi magazine în Transilvania,  la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara și Reghin, cu investiții ce au depășit 4.5 milioane de lei.

“Este o zonă în care dorim să ne dezvoltăm, creșterea economică a orașelor mari din Transilvania fiind o invitație pentru noi. Anul acesta am investit deja cumulat 4,3 milioane de lei în cele două noi magazine din inima țării, pentru că am văzut cât de așteptat este brandul Lem’s aici. Există un public foarte interesat de produse fabricate în România în această zonă a tării” adauga Adrian Rizea.

Reţeaua Lem’s are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de aproximativ 70.000 de mp.

Aproximativ 10 procente din vânzările de mobilă vin din finanţare cu card sau prin credit

Lem’s oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare. Partenerii Lem’s în această direcţie sunt Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BCR, BRD, Alpha Bank, Unicredit, Garanti și Bancpost, dar și Card Avantaj și Optimo Card de la Credit Europe Bank.

 

Acest tip de finanţare ocupă aproximativ 10 procente din business-ul Lem’s. În plus, pentru a dinamiza vânzările, magazinele Lem’s propun în această vară reduceri de până la 45% la toate gamele de produse.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here