Câştigă un storcător de fructe cu cea mai benefică reţetă de suc

0

Toamna variaţiile de temperatură sunt tot mai dese şi riscăm să ne îmbolnăvim cu uşurinţă. Din această cauză, şi ca să profit de multitudinea de fructe pe care o putem găsi în această perioadă a anului în pieţe, am hotărât să-mi creez o dietă săptămânală din trei sucuri super vitaminizate şi care să-mi regleze digestia. 

Mai mult, dacă îmi daţi câteva ponturi de reţete de sucuri, puteţi fi câştigătorul acestui minunat şi “spaţial” storcător de fructe oferit de CasoTeca împreună cu apa de izvor Calipso. Urmăreşte mai departe paşii pe care trebuie să-i urmezi ca să devii fericitul câştigător.

Până una alta, iată sugestiile mele în materie de sucuri!

Dacă prima dată am băut numai sucuri de legume şi fructe, acum am introdus şi apa de izvor. Am înţeles pe deplin cât de important este să bem apă, indiferent de câte alte lichide consumăm într-o zi.

Urmăresc să găsesc un echilibru optim între sucuri de legume, sucuri de fructe şi apa de izvor, ca să ajut procesul de detoxifiere. Eu fiind îndragostită de fructe, data trecută ponderea au avut-o sucurile de fructe. Vezi aici Trei sucuri de fructe şi legume pe care trebuie să le bei vara

primul-suc

  1. Pentru întărirea sistemului imunitar

Ingrediente

  • un măr;
  • două pere;
  • o portocală;
  • o bucăţică mică de ghimbir;
  • 250 ml de apă de izvor Calipso.

Stoarce portocala şi împreună cu mărul, perele şi bucăţica de ghimbir, bagă-le la blender. La final toarnă, peste amestecul rezultat, apa de izvor Calipso rece, pentru un plus de savoare. Fiind dulce şi răcoritor, acest suc poate fi băut pe post de desert natural, însă trebuie să aştepţi o oră după masă pentru efecte maxime. Sucul îţi va face plinul de vitamina C, va stimula sistemul imunitar şi te va revigora.

al-doilea

  1. Pentru reglarea digestiei

Ingrediente

  • un ananas mic;
  • jumătate de lime;
  • jumătate de linguriţă de turmeric;
  • o jumătate de măr verde;
  • 250 ml de apă de izvor Calipso.

Amestecă-le pe toate la blender (dar atenţie să nu pui lime-ul întreg, ci doar sucul lui) şi bea sucul cu tot cu pulpă, dimineaţa, timp de două ori pe săptămână. Dacă îl bei prea des, rişti să ai dureri de stomac din cauza acidităţii. Ananasul proaspăt conţine bromalină, un compus unic care favorizează pierderea în greutate, dar mai ales combate constipaţia şi reglează digestia. Lămâia şi mărul vor aduce un plus de vitamina C şi vor servi pentru a corecta gustul prea dulce al ananasului. Turmericul are efect antiinflamator, însă combinat cu ananasul poate combate crampele şi durerile minore.

suc-rosii

  1. Pentru imunizarea organismului şi pentru reglarea digestiei

Ingrediente
–  un ardei roşu gras;
–  două roşii;
–  două frunze de coriandru;
–  o frunză de ţelină;
–  100 ml apă de izvor Calipso.

Se adaugă într-un storcător bucăţile de ardei şi roşiile, iar la final se toarnă apa de izvor Calipso şi se ornează cu frunzele proaspete de coriandru şi ţelină.

Bine de ştiut!

  • Pentru întărirea sistemului imunitar şi vindecarea bolilor cronice, cura cu sucuri naturale trebuie urmată timp de 2 luni.
  • Pentru un gust mai fresh, în sucuri se poate adăuga apa Carbo de la Calipso.

Concurstot-concurs

Dacă îţi doreşti să faci sucuri, fresh-uri sau smoothie-uri, ca un adevărat profesionist, folosind storcătorul de fructe oferit de CasoTeca şi apa de izvor Calipso, trebuie să urmezi următorii paşi:

  1. Dă Like paginii CasoTeca (https://ro-ro.facebook.com/casoTeca/);
  2. Dă Like paginii Apa Calipso (https://ro-ro.facebook.com/ApaCalipso/);
  3. Dă Share acestui concurs şi fă-l PUBLIC pe profilul tău de Facebook;
  4. Scrie-ne aici, într-un comentariu, o reţetă de suc proaspăt în care să bagi şi apa de izvor Calipso.

*Înscrierea în concurs se face doar dacă ai urmat toţi paşii. Concursul se încheie pe 30.09.2016, la ora 12:00, iar câştigătorul va fi anunţat în aceeaşi zi, până în ora 16:00.

UPDATE: Concursul se prelungeşte până luni, 03.10.2016.

Succes!

14215648_1167357443307773_792727854_oDespre apa de izvor Calipso  

Apa de izvor Calipso este extrasă dintr-un izvor situat la peste 250 de metri adâncime, în Codrii Vlăsiei. Compania înfiinţată în 1991 pune accent pe încrederea clientului, şi nu lasă niciun lot de apă să plece netestat din fabrică.

Analizele de laborator arată că apa de izvor natural Calipso este o apă cu un complex optim de minerale, ceea ce o încadrează în zona apelor oligominerale.

Nivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală Calipso se situează sub capacitatea de detecţie a aparatelor de laborator, reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea pH-ului este de 8,2, similar cu Ph-ul lichidelor din corpul uman.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here