CĂRTUREȘTI CARUSEL

13 februarie 2015

Cărturești Carusel, cea mai frumoasă librărie din țară s-a deschis pe 12 februarie într-o clădire superbă din Centrul Vechi al Bucureștiului, în fosta bancă a celebrei familii interbelice Chrissoveloni. Mai clar noua librărie numită și “caruselul luminii” funcționează în palatul Chrissoveloni, de pe Strada Lipscani nr.55. Lucrările pentru amenajarea locației au costat aproximativ 1 milion de euro. Librăria are șase niveluri cu o suprafață de 1000 mp, un spațiu complex ce include, pe lângă librărie, o galerie de artă contemporană, un bistro și un spațiu multimedia.

Proiectul de amenajare a fost creat de biroul Square One iar reabilitarea clădirii a fost realizată sub conducerea Arh. Georgeta Gabrea.

„Ne-am structurat propunerea în jurul ideii de comunicare între vechi şi nou. Folosind un limbaj contemporan, am redus la minim elementele cromatice pentru a lăsa loc jocului de lumini şi umbre generat de luminatorul central. Forma sinuoasă şi diafană a supantelor generează dinamică şi adaugă ritmicităţii şi simetriei clădirii un caracter ludic, asemenenea unui carusel în mişcare.” au declarat reprezentanţii Square One

 

(433 vizualizari)

Lem’s și Whirpool premiază cei mai norocoși 5 români

Vara asta, norocul și-a găsit adăpost în bucătăria Lem’s-Whirpool și îi așteaptă cu câte un voucher de 1000 de Euro pe cei mai norocoși 5 români.

Achiziționează o bucătărie Lem’s și minim 3 electrocasnice Whirpool, completează formularul de mai jos și poți câștiga un voucher de 1000 de euro pe care îl poți folosi în magazinele Lem’s!

Vei intra în baza de date pentru extragerea câștigătorilor a 5 vouchere de 1000 de euro, cu care vei putea cumpăra mobilă din orice magazin Lem`s.

Apreciază pagina de Facebook CasoTeca.ro:


https://www.youtube.com/watch?v=prea3S96DHY

Articole inrudite