CUM SE FABRICĂ POLISTIRENUL

06 aprilie 2015

Îl folosim la o grămadă de aplicații, dar nimeni nu știe cum se fabrică. La Capital TV am vazut cum are  loc procesul de producție al polistirenului în cea mai modernă fabrică de acest tip din țară. Un documentar tehnic așa cum vedem pe Discovery.

Ce am reținut după vizionarea reportajului este că în lumea tehnică polistirenul este denumit EPS, iar atunci când este folosit pentru izolarea unei case el trebuie să aibă următorul indicativ EPS 80. De asemenea, un bax de EPS 80 trebuie să cântărească minim 14,5 kg. Este interesant să știm cum se fabrică, dar cel mai important este să știm cine îl fabrică.

(1076 vizualizari)

Lem’s și Whirpool premiază cei mai norocoși 5 români

Vara asta, norocul și-a găsit adăpost în bucătăria Lem’s-Whirpool și îi așteaptă cu câte un voucher de 1000 de Euro pe cei mai norocoși 5 români.

Achiziționează o bucătărie Lem’s și minim 3 electrocasnice Whirpool, completează formularul de mai jos și poți câștiga un voucher de 1000 de euro pe care îl poți folosi în magazinele Lem’s!

Vei intra în baza de date pentru extragerea câștigătorilor a 5 vouchere de 1000 de euro, cu care vei putea cumpăra mobilă din orice magazin Lem`s.

Apreciază pagina de Facebook CasoTeca.ro:


Articole inrudite