Găluște cu prune sau gomboți cu prune. Desertul de vară care nu necesită coacere

1

Dacă îți plac prunele și vrei să faci un desert ușor și rapid, atunci o porție de găluște cu prune este alegerea perfectă. Ingredientele sunt ușor de procurat, iar gustul îți amintește sigur de copilărie.  

Din cauza căldurii, este de evitat să stai mult în bucătărie sau să pregătești preparate care necesită coacere. Îți prezentăm mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru un desert rapid, care nu are nevoie de coacere: găluște cu prune.

Prunele se numără printre fuctele extrem de hrănitoare, care au o mulțime de beneficii pentru sănătatea organismului. Cu un conținut mare de vitamine și minerale, prunele asigură și un aport de fibre și antioxidanți, care ajută la prevenirea bolilor cronice.

Prune Beneficii - Top 15 Beneficii Pentru Sanatate | Libertatea

Ai în vedere faptul că prunele confiate au mai multe calorii decât cele proaspete. Prin urmare, consumă-le cu moderație și orientează-te spre preparatele în care aceste fructe sunt utilizate în starea lor naturală, așa cum sunt gomboții.

Descoperă mai jos rețeta pas cu pas și ingredientele de care ai nevoie pentru a savura și tu acest cu gust de copilărie.

Ingrediente

un comentariu

  1. […] Dacă îți plac prunele și vrei să faci un desert ușor și rapid, atunci o porție de găluște cu prune este alegerea perfectă. Ingredientele sunt ușor de procurat, iar gustul îți amintește sigur de copilărie.   Din cauza căldurii, este de evitat să stai mult… Cititi mai multe aici: Găluște cu prune sau gomboți cu prune. Desertul de vară care nu necesită coacere […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here