Valentina Constantin – comunicarea bună „pleacă” de acasă

1

O imagine bună contează foarte mult în afaceri. Valentina este o femeie de business care la doar 23 de ani știe foarte bine acest lucru. În PR, domeniul ei de activitate, sunt câteva elemente cheie extrem de importante, pe care nu are voie să le ignore, iar prima impresie chiar contează.

Imaginea bună se realizează încă de acasă, pentru că o locuință elegantă nu face decât să transmită un sentiment de încredere proprietarului.

Valentina a fost de acord se ne primească la ea acasă să o fotografiem, înainte să își înceapă ziua de lucru și pentru a ne arăta cum și-a decorat apartamentul. Adică exact așa cum și-a dorit, pas cu pas, cu atenție la detalii și la necesități.

După lungi căutări pentru a-și decora apartamentul, Valentina s-a oprit la un producător român de mobilă, în speță LEMS. Pe lângă reducerile consistente de până la 50%, pe care le are în această perioadă, pe Valentina au atras-o culorile și design-ul modern, dar mai ales funcționalitatea mobilierului LEMS. Având în vedere că pentru producătorul român din Câmpina prețul nu înseamnă niciodată rabat de la calitate, Valentina a decis ca mobila produsă de  LEMS să îi înfrumusețeze interiorul …casei.

Iar povestea unei zile de succes pornește chiar din living, după un somn odihnitor. O cafea într-un cadru plăcut, relaxant în livingul BOX de la LEMS nu face decât să o pregătească pentru o nouă zi de muncă în care comunicarea joacă un rol important. O privire spre șifonier este absolut necesară pentru că alegerea ținutei nu este o treabă chiar atât de ușoară. E nevoie de atenție la detalii, de analiză, de inspirație.

Culorile și atmosfera din livingul Valentinei îi furnizează energie pentru restul zilei. Aici, ea reușește în fiecare dimineață să își pună la punct agenda, stabilește ultimele amănunte și își încarcă la maximum bateriile.

Unii clienți sunt dificili, uneori e nevoie  de multă răbdare, de insistență, de explicații suplimentare, de aceea este foarte important să plece la ”luptă” pregătită de atac.

PUB: Vino acum pe eMAG să vezi ce e nou în materie de Fashion

Ultimele retușuri se fac exact înainte de a ieși din casă, pentru o nouă zi în care comunicarea strategică trebuie să își atingă scopul. Holul DOMINO de la LEMS este locul perfect unde, cu o ultimă privire în oglindă, se întinde o cută, rujul este retușat, iar gândurile zboară deja la primul comunicat de presă.

Cu ținuta perfectă, Valentina este gata să înfrunte lumea nemiloasă a afacerilor, ca orice femeie de carieră care se respectă.

În scurta incursiune în apartamentul tinerei specialiste în comunicare am putut vedea ce înseamnă viața alături de culorile și funcționalitata LEMS. Din motive obiective :), Valentina nu ne-a lăsat să o fotografiem și în dormitor, dar ne-a asigurat că patul, noptierele și șifonierul au fost achiziționate tot de la producătorul român LEMS, într-o promoție asemănătoare cu cea de luna aceasta.

PUB: Vino acum pe eMAG să vezi ce e nou în materie de Fashion

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here