Floria semnează decorul floristic pentru aniversarea a 9 ani Băneasa Shopping City

0

Floria, prin divizia de amenajări peisagere și prin Floria la Evenimente, a realizat proiectul floristic ce marchează aniversarea a 9 ani de la inaugurarea Băneasa Shopping City.

Valoarea unui proiect floristic de asemenea amploare pornește de la aprox. 300 euro/mp, în funcție de cantitatea de plante și tipologia lor, și poate ajunge la peste 1000 euro/mp.

Proiectul cuprinde amenajarea floristica pe trei zone complementare ce alcătuiesc decorul centrului comercial începând cu 18 aprilie: rochii din plante și flori purtate de manechine suspendate, zona dedicată fotografiilor și zona principală, pădurea fantastică.

Parteneriatul nostru cu Băneasa Shopping City a început cu deschiderea florăriei Floria la etajul I al centrului comercial, în luna martie. Acum, cu ocazia campaniei aniversare, am adus și expertiza noastră în zona proiectelor mari de peisagistică, pentru a realiza un decor impresionant în cadrul Băneasa Shopping City” declară Andreea Uceanu, Director General Rețeaua Floria.  

La amenajarea floristică realizată de Floria pentru Băneasa Shopping City a lucrat o echipă alcătuita din 15 persoane (floriști, concept designeri și asistenti tehnici). În plus, datorită complexitătii proiectului, au fost implicate și resurse externe specializate (echipe de alpiniști).

Depre Floria

Grupul Floria operează floraria online Floria.ro, rețeaua de florării Floria În Stradă, precum și divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Reteaua de florarii Floria In Strada cuprinde 4 magazine in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineau, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Ploiesti.

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vânzarilor online de flori, implineste anul acesta 7ani de existență. Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 si 2016) și din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente

Sala Radio deschide stagiunea de concerte

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here