10 sertare utilitare de care ai nevoie

0

Nu, nu e vorba de sertarele normale, acolo unde ținem haine sau alte lucruri. E vorba de sertare care sunt utilitare şi care îți vor ușura viața de zi cu zi. În plus, aşa vei putea depozita mai multe lucruri, iar oaspeții nici nu o să știe ce se ascunde în acele locuri. CasoTeca îți prezintă 10 sertare utilitare de care ai nevoie.

Oricât am încerca să ascundem prin depozitarea inteligentă a lucrurilor din casă, tot mai rămân pe-afară lucruri care ne încurcă. Ar putea fi placa de păr pe care o folosești, sau tava în care aseara ai făcut cea mai bună prăjitură. Nu trebuie să disperi! Există soluții și pentru depozitarea acestor lucruri.

În plus, cu ajutorul sertarelor poți crea locuri pentru mâncarea câinelui, de exemplu, ca să nu te mai tot lovești de castronul lui cu mâncare. Care oricum se vede urât. Iată mai jos 10 sertare utilitare de care ai nevoie.

Vrei să te asiguri că animalul tău de companie nu plimbă farfuria cu mâncare prin toată bucătăria? Învață-l unde este locul cu mâncare prin folosirea unui sertar din partea de jos a dulapului, acolo unde poți pune bolul cu mâncare. Partea bună e că nu va mai plimba bolul prin bucătărie și nici nu te vei lovi de el tot timpul. Când a terminat de mâncat, închizi sertarul și parcă nici nu ai avea câine în casă.

10 sertare utilitare de care ai nevoie

Nu de puține ori te-ai fript atunci când așteptai ca placa să se răceacă. Acum nu mai e nevoie să tot aștepți. Iată acest tip de sertar utilitar care te va ajuta să depozitezi mult mai bine acest timp de produse. E bine să-l ai, mai ales dacă ai și copii mici. În plus, vei avea spațiu și pentru depozitarea altor produse.

10 sertare utilitare de care ai nevoie

Dacă ești pasionat/panionată de bucătăreală, atunci acest sertar este pentru tine. Tocatul legumelor intră într-o altă eră dacă amplasezi acest tip de sertare utilitare, salvatoare atunci când ai de preparat mâncare pentru mulți invitați.

10 sertare utilitare de care ai nevoie

Sertarul care ascunde masa de călcat rufe ar putea fi o soluție salvatoare! Nu doar că ascunde masa de călcat, dar o și depozitezi mai ușor. Nu o să mai lași masa sprijinită de perete sau ascunsă într-o debara. În plus, o poți ascunde astfel în spatele unui sertar de la un dulap din cameră sau dormitor.

10 sertare utilitare de care ai nevoie

Această soluție de depozitare ține cuțitele într-un singur loc, mai greu accesibil pentru cei mici dacă îi pui sertarului utilitar și o încuietoare.

10 sertare utilitare de care ai nevoie

Dacă spațiul îți permite, atunci pune la punct sertare pentru lenjeria și hainele murdare. Astfel, pe poți sorta direct: lenjerii de pat, hainele celor mici și pe ale voastre. Așa nu vei mai umple mașina de spălat cu haine la grămadă.

10 sertare utilitare de care ai nevoie

Orice mâncare pe care o prepari are nevoie de sare, piper, ulei. De ce să nu ții aceste ingrediente aproape de tine? Astfel ai la însemână produsele și nu trebuie să tot dechizi uși și alte sertare în căutarea ingredientelor.

10 sertare utilitare de care ai nevoie

Iar dacă ești sătul/ă de atâtea tăvi pentru prăjituri și brioșe, iată o idee unde ai putea să le depozitezi. Utilizează partea liberă a dupalurilor pentru introducerea unor sertare speciale, unde poţi depozita tăvile. Cu siguranţă că toată familia te va ajuta dacă îi promiţi ceva bun pe urmă!

10 sertare utilitare de care ai nevoie

Ştiai că ceapa şi cartofii se strică mai repede dacă depozitezi aceste două legume împreună? De aceea poţi opta pentru sertare unde poţi depozita legumele în cosuri separate.

10 sertare utilitare de care ai nevoie

În locul scăunelelor pentru ca cei mici să ajungă la chiuvetă, şi de care te tot loveşti în mod constant, aplică această idee şi toată lumea va fi fericită. Foloseşte partea de jos a dulapului pentru un sertar rezistent, care se foloseşte atunci când cei mici se spală pe dinţi. Când au terminat, închizi sertarul şi nu vei mai avea nicio bătaie de cap.

10 sertare utilitare de care ai nevoie

Sursa: House Beautiful 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here