Avantajele serviciilor de design interior

2
Casa A Mogosoaia. Sursa foto - iDecorate.ro

Dacă vrei să scapi de stresul adus de amenajarea locuinței, soluția este o echipă de design interior. Pentru amenajări, dacă nu ai inspirație și faci totul la întâmplare, poți avea parte de un fiasco, iar banii investiți, aruncați pe fereastră.

Mai mult, amenajarea în detaliu a căminului presupune timp. Nu oricine își permite să renunțe la munca de birou pentru a se dedica în totalitate proiectului de amenajare. Iar aici, revine o alternativă sigură: echipa de design interior.

Supraaglomerarea camerelor. Sursa foto - logosidesigninterior.ro
Supraaglomerarea camerelor. Sursa foto – logosidesigninterior.ro

O locuință amenajată de un designer adevenit o chestiune în mare voga, mai ales printre pasionații de frumos. Amprenta lăsată de un designer se vede încă de la intrare, fiecare detaliu având rolul sau bine definit în timp și spațiu.

Un specialist, o echipă de design interior , știe cum să facă spațiul perfect funcțional și estetic, deopotrivă. Așa se pot reproduce curente artistice (vintage, clasic, baroc, renascentist, contemporan, minimalist, shabby chic, etc.) și se poate obține un stil personalizat.

Colaborarea cu o firmă de design interior garantează cel puțin 4 mari avantaje: timp câștigat, economii, funcționalitate și estetică. Poți crea din propria casa o imagine de vis care captivează cu ajutorul unui design interior care asigura confort și în același timp care corespunde necesitaților de zi cu zi.

Proporțiile spațiului sunt importante. Sursa foto -  logosidesigninterior.ro
Proporțiile spațiului sunt importante. Sursa foto – logosidesigninterior.ro

Casa ta prinde viață ținând cont de ultimele trenduri în domeniu, de dorința ta, de bunul gust dar și de stilul ales.

Elementele de design exterior scot orice casa din anonimat, transformând-o într-un loc ideal pentru relaxare după o zi grea petrecut la serviciu, oferind confortul visat.

Elementele de design interior trebuie realizate cu meticulozitate, pentru ca locuința să capete un alt farmec, reușind cu ușurință să se diferențieze, ieșind din sfera locuințelor în care se întâlnesc în mod frecvent aceleași obiecte nefolositoare.

Acest tip de servicii vine în ajutorul tuturor celor care vor să-și decoreze propriul spațiu cu bun gust, care vor sa aibă parte de confort și relaxare, simțindu-se ca într-o continuă vacanță.

design-casa.ro
Amenajările pot începe din exterior. Sursa foto – Design-casa.ro

Pentru ca se gândesc doar la costuri, majoritatea sunt stresați atunci când își amenajează locuință. Însăși caasa este o reușita de care fiecare trebuie să se bucure. După ce victoria este savurată, situația trebuie analizată la rece și se poate apela la o echipă de design interior.

Fire Pit, locul ideal pentru timpul liber. Sursa foto - Design-casa.ro
Fire Pit, locul ideal sa iti petreci timpul liber. Sursa foto – Design-casa.ro

 

Colaborarea cu un specialist în design interior are mai multe avantaje. Astfel, un designer combină talentul și viziunea unui artist cu știința unui inginer.

Daca te întrebi de ce să angajezi un designer amenajări interioare pentru a-ți realiza casa visurilor tale, ia aminte la următoarele aspecte:

– Tu nu ai experiența în acest domeniu, deci nu te poți apuca de treaba de unul singur. De asemenea, nu cunoști toate materialele ce se utilizează în amenajări, nu te-ai hotărât asupra stilului de amenajare pe care ti-l dorești si, nu în ultimul rând, nu îți sunt cunoscute tehnicile și tehnologiile corecte pentru executarea și montajul finisajelor dorite;

– Un designer amenajări interioare își analizează cu atenție clientul, stilul de viața, cât și nevoile acestuia;

– Având cunoștințe de design interior și amenajări interioare, un designer reușește sa integreze concluziile;

– Designerul formulează conceptele preliminare de proiectare ce sunt adecvate estetic și funcțional;

Amenajare apartament 3 camere Titan - Sursa foto - iDecorate.ro
Amenajare apartament 3 camere Titan – Sursa foto – iDecorate.ro

– Designerul este cel care dezvolta recomandările finale de design și le prezintă clientului;

– Pregătește simulări și materiale de prezentare și proiecte de execuție detaliate;

– Colaborează cu servicii profesionale în domenii tehnice pentru a realiza cu brio proiectul astfel încât acesta sa respecte și normele în vigoare;

– Designerul pune la dispoziția clienților servicii de planificare, propunerea conceptului de design, dezvoltarea designului, propunerea documentelor contractuale, administrarea contractului și evaluare;

– Calitatea lucrării va fi superioară, de la materiale până la alegerea stilului, iar tu te vei bucura de posibilitatea de a alege între mai multe opțiuni.

Desigur, apelarea la o echipă de design interior presupune o investiție mai mare din punct de vedere a costurilor, însă cheltuielile sunt meritate! De la consultanță până la planificarea spațiului și supervizarea proiectului chiar la fața locului, serviciile oferite de firmele de design interior sunt complete.

SURSĂ: Fine Design Studio

iDecorateDesign-Casa

 

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here