Buchete și aranjamente „întunecate” de Halloween

0

Anual, pe data de 31 octombrie, se sărbătorește Halloween-ul, o tradiție de origine celtică ce s-a extins la nivel internațional.

Inițial, se credea că în noaptea de Halloween spiritele veneau printre oameni; cele bune erau întâmpinate cu bucurie, iar cele rele alungate. Astăzi, cu ocazia acestei zile, ne costumăm în diverse personaje fantastice și ne distrăm alături de cei apropiați.

Designerii Floria.ro au conceput și în acest an o colecție dedicată sfârșitului de octombrie, care impresionează prin caracterul inedit și excentricitate. Predominante sunt florile în culori închise, precum grena și mov, și aranjamentele inedite, în spiritul specific Halloween-ului. Dovlecii, simbolul central al sărbătorii, sunt vedetele seriei și de această dată.

Dovlecii înspăimântători, un cadou ideal de Halloween

Atunci când ne gândim la Halloween, dovlecii sunt printre primele lucruri care ne vin în minte. Dovlecii sculptați cu fețe înfricoșătoare sau supărate sunt folosiți foarte mult pe post de decorațiuni, de obicei cu o lumânărică înăuntru.

În colecția de la Floria, ei au fost utilizați sub formă de vase și sunt ornați fie cu flori de germini și frezii, fie cu trandafiri burgundy și cale mov sau negre. Un aranjament floral cu un dovleac sculptat este cadoul perfect pentru a surprinde pe cineva de Halloween, fiind extravagante și neașteptate.

Buchete și aranjamente suprinzătoare, cu o coloristică specială

În ceea ce privește buchetele, specialiștii Floria au combinat cu succes culori tomnatice ca portocaliul, galbenul și nuanțe închise de roșu cu elemente decorative precum craspedia sau hypericum. Florile cele mai întâlnite sunt trandafirii, în special cei roșii și mov, care au fost asortați cu cale în culori mai puțin obișnuite – mov închis, grena, galben, negru.

Aranjamentele sunt asezonate cu plante verzi, pentru a evidenția culorile inedite ale florilor, și cu crenguțe uscate, pentru a pune în valoare ideea de toamnă. Printre articolele seriei se numără și un buchet „fantomă”, realizat integral din flori albe, și omologul său întunecat, un buchet făcut integral din cale negre.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here