Iată care au fost cele mai vândute produse IKEA în 2018

1
Iată care au fost cele mai vândute produse IKEA în 2018

IKEA a înregistrat o creștere de 10% în anul financiar 2018, cele mai vândute produse fiind cele din gama de mobilier de dormitor Hemnes, cu 29.452 de bucăţi, iar din categoria accesorii pe primul loc se situează lenjeriile de pat Nattjasmin, cu 68.871 bucăţi vândute.

IKEA România a atins în perioada 1 septembrie 2017 – 31 august 2018 vânzări de 609,348.334 Lei fără TVA, reprezentând o creştere cu 10,6% faţă de anul de catalog anterior.

„Suntem foarte bucuroşi să vedem că IKEA România continuă să fie una dintre pieţele cu cea mai rapidă creştere din Europa şi asta datorită echipei noastre dedicate din România, care a ajuns acum la aproape 1100 de angajaţi. Pe măsură ce ne apropiem de deschiderea magazinului IKEA Pallady, am continuat să investim în accesibilitatea gamei noastre pentru cât mai mulţi oameni din România prin deschiderea recentă a primelor două puncte de colectare din Timişoara şi Braşov, iar noi puncte sunt în curs de dezvoltare în alte trei oraşe,” a spus Stefan Vanoverbeke, Country Retail Manager IKEA SEE.

Citește și IKEA lansează colecţia LURVIG pentru cei care au animale de companie

Din totalul celor 18,6 milioane produse IKEA care au ajuns în casele românilor, cea mai bine vândută familie de mobilier de dormitor a fost Hemnes cu 29.452 de bucăţi, iar gama de lenjerii de pat Nattjasmin a fost cea mai populară în categoria accesorii, cu 68.871 bucăţi vândute.

În anul financiar 2018, magazinul IKEA din Bucureşti a avut 1092 de angajaţi în total, cu o vârstă medie de 34 de ani și o creştere de 57,1% faţă de anul financiar anterior.

IKEA este un furnizor de obiecte, dar în același timp și un furnizor de experiențe. Designerii suedezi consideră că funcționalitatea vine înaintea formelor, că spațiul în care locuim rămâne tot o cutie, cu toate acestea, ceea ce definește cu adevărat o locuință este modul în care folosim spațiul și cum trăim în el.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here