Idei cadouri de Moș Nicolae pentru iubit sau soț. Cele mai frumoase surprize

1

Decembrie este luna cadourilor, iar sezonul de oferit daruri începe cu Moș Nicolae. În seara de 5 spre 6 decembrie, atât cei mici, cât și cei mari găsesc daruri în ghete, scrie ego.ro 

Dacă ai lăsat pe ultima sută de metri cumpărarea cadoului pentru partener sau pur și simplu nu ai avut inspirație, încă mai ai timp să rezolvi problema. Iată câteva idei de cadouri de Moș Nicolae pentru iubit sau soț.

Cadouri de Moș Nicolae pentru iubit sau soț

Moș Nicolae bate la ușă, iar mulți dintre noi lasă pe ultima sută de metri cumpărarea cadourilor. Atunci când vine vorba despre cei dragi, poate fi dificil să alegi un cadou inspirat, iar partenerii de viață nu fac excepție. Dacă nu știi ce să îi cumperi iubitului sau soțului de Moș Nicolae, poți alege varianta cadoului practic.

Accesorii pentru iarnă

Un fular, o pereche de mănuși călduroase sau o pereche de șosete cu modele de Crăciun sunt întotdeauna bine-venite în sezonul rece. Mergi pe modele simple, clasice, și nu ai cum să dai greș.

Cosmetice pentru bărbați

O altă idee practică de cadou îl reprezintă seturile cu gel de duș și deodorant pentru bărbați. Poți alege și produse pentru îngrijirea părului sau a bărbii, dacă partenerul tău este pasionat de așa ceva.

Portofel

Un cadou pe cât de simplu și clasic, pe atât de util. Întotdeauna este bine-venit un portofel nou, din piele sau piele ecologică, într-o culoare neutră și ușor de asortat.

Gadget-uri

Poate că partenerul tău a menționat că își dorește o pereche de căști wireless, un mouse sau o tastatură nouă. Poți profita de Moș Nicolae pentru a-i face cadou unul dintre aceste obiecte pe care și le dorește.

Bilete la un spectacol

O idee originală de cadou o reprezintă biletele la un spectacol sau la teatru. Alege ceva care știi că i-ar plăcea, fie că este un concert cu muzică de Crăciun sau o piesă de teatru cu actorii lui preferați și cumpără bilete pe care să i le faci cadou.

Un cadou hand-made

Dacă te pricepi să faci lucruri cu mâna ta, îi poți face cadou iubitului sau soțului un lucru făcut de tine de la cap la coadă. Cu siguranță va aprecia creativitatea și se va bucura de cadou.

Băutura lui preferată

Pe cât de neinspirat pare, o sticlă de vin sau de whiskey poate fi un cadou perfect de Moș Nicolae. Alege o băutură care știi că îi place, ambaleaz-o frumos și cu siguranță se va bucura să o găsească în ghete.

Pe lângă aceste idei de cadouri, rămân valabile și cele clasice, precum un obiect vestimentar. Îi poți cumpăra un pulover, o cămașă sau ceva ce știi că își dorește. Dacă îi știi gusturile și măsurile, nu ai cum să dai greș!

un comentariu

  1. […] Decembrie este luna cadourilor, iar sezonul de oferit daruri începe cu Moș Nicolae. În seara de 5 spre 6 decembrie, atât cei mici, cât și cei mari găsesc daruri în ghete, scrie ego.ro  Dacă ai lăsat pe ultima sută de metri cumpărarea cadoului pentru partener… Cititi mai multe aici: Idei cadouri de Moș Nicolae pentru iubit sau soț. Cele mai frumoase surprize […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here