Mobilă de bucătărie pentru apartamente -3 configurații, de la 824 lei

1

Chiar dacă gătitul nu este activitatea ta preferată, mobila de bucătărie nu poate lipsi din casa nimănui. Dacă stai la bloc și spațiul din bucătărie nu este foarte mult, suntem convinși că preferi o mobilă de bucătărie cochetă, cu suficient de multe spații de depozitare, dar care să nu îți aglomereze tot spațiul.

Și dacă opțiunile pentru mobilă de bucătărie sunt multiple pentru cei care caută configurații complexe și sofisticate, când vine vorba de bucătării mici, variantele nu sunt atât de ușor de găsit.

Echipa Casoteca.ro a cutreierat câteva magazine de mobilă în căutarea unor variante inteligente pentru o bucătarie de bloc, să spunem cea a unui apartament de 2 camere. Ne-am oprit ca de obicei la Lem’s, producătorul român de mobilă care realizează mobila pentru casele românilor. Într-adevar, am găsit câteva opțiuni nu doar intersesante ca design si construcție, dar și la prețuri wow, având acum și reduceri de până la 30%.

Iată ce am ales, dintre configurațiile Colibri (după cum sugerează numele, sunt gândite pentru bucătării de mici dimensiuni).

1. Bucătăria L200 -cu lățime de 2m, super cochetă și foarte chic la doar 824 lei.

Bucataria_Colibri_L_200

 

2. Bucătăria L200 Avantaj, tot cu lățime de 2m la 948 lei.
Bucataria_Colibri_L_200_cm

 

3. Bucătăria Colibri L 220 cm -lățime de 2,2 m -1323 lei
Bucataria_Colibri_L_220_cm

  PUB: Un super televizor Panasonic este acum redus cu 1000 lei la eMag. Vezi aici ce model

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here