Numărul 8 al revistei Casoteca! Sursa ta de inspirație pentru casă și grădină, într-un număr nou!

3

Numărul opt al Revistei Casoteca poate fi găsit la chioșcurile de difuzare a presei, în rețelele Inmedio, Xpress etc. În noua ediție, pe lângă obișnuitele sfaturi și recomandări, găsiți multă inspirație.

Astfel, descoperiți povestea Domeniilor Ostrov și aflați secretele vinului de calitate. De asemenea, vedeți ce mâncăruri a gătit chef Florin Scărlătescu pentru a fi puse în valoare de vinurile Domeniile Ostrov alese de celebrul somelier Daniel Zottu.

Tot în paginile revistei, designerul de corpuri de iluminat Diana Buga vorbește despre cum se poate transforma pasiunea în profesie, oferind și o imagine luminoasă a parcursului ei antreprenorial.

De altfel, cei care sunt interesați de zona de business au multe lucruri de citit în noua ediție Casoteca. Un astfel de exemplu este un vast articol dedicat factoringului, o soluție la îndemâna oricărui antreprenor care vrea să rezolve problemele de cash-flow.

Casoteca a devenit un nume de referință în piața de profil, prezentând tendințe și promovând specialiști cu viziune. Și în noul număr al revistei, arhitecţi şi designeri de renume își prezintă proiectele și oferă mostre de bun gust din care toată lumea se poate inspira.

Astfel, designerul Flavia Irimescu demonstrează cum stilul contemporan se poate dovedi ideal pentru decorarea unui apartament spațios, în timp ce arhitectul de interior Iulia Iuga-Dohmen arată cum i-a redat aerul aristocratic unei excepționale case de patrimoniu. Nu în ultimul rând, găsiți în paginile revistei informații deosebite despre Vatra, casa din lemn construită de studenții români care a fost premiată la olimpiada internațională a caselor solare.

Alături de articolele de amenajări şi de design, în Casoteca găsiți și articole de turism, lifestyle sau auto. Toate acestea completează revista astfel încât aceasta să fie pentru cititori o lectură plăcută, o sursă de inspirație și un instrument cât se poarte de util.

3 comentarii

  1. […] Numărul opt al Revistei Casoteca poate fi găsit la chioșcurile de difuzare a presei, în rețelele Inmedio, Xpress etc. În noua ediție, pe lângă obișnuitele sfaturi și recomandări, găsiți multă inspirație. Astfel, descoperiți povestea Domeniilor Ostrov și aflați secretele vinului de calitate. De asemenea, vedeți… Cititi mai multe aici: Numărul 8 al revistei Casoteca! Sursa ta de inspirație pentru casă și grădină, într-un număr… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here