Promoţii la mobilă: Cum să profiţi de reduceri vara aceasta

0

Acum e momentul să schimbi mobila veche şi să profiţi de promoţii la mobilă! În toate magazinele Lem’s ai parte de reduceri de până la 45%! CasoTeca îţi prezintă promoţii la mobilă: Cum să profiţi de reduceri vara aceasta.

Proiectele tale de amenajare a bucătăriei, a camerei de zi sau a dormitorului prind viaţă vara aceasta, când trebuie să profiţi la maxim de reducerile la toate produsele din magazinele de mobilă Lem’s.

Promoții la mobilă Lem’s: bucătării Colibri 

Schimbarea bucătăriei nu a fost niciodată mai uşoară decât acum, când sunt promoţii la mobilă! Şi asta pentru că bucătăria Colibri de la Lem’s este un mobilier special gândit pentru a fi prietenos cu bugetul tău. Bucătăria Colibri face parte din gama produselor economice şi are un aspect simplu și util, dar care aduce la tine acasă aceeași tehnologie şi materiale folosite pentru produsele premium. În plus, corpurile de mobilier suspendate cu vitrină îţi oferă posibilitatea să-ţi pui în valoare colecţia de ceşti, pahare sau halbe de bere. Chiar dacă acest mobilier face parte din gama ECONOMIC, asta nu înseamnă că s-a făcut rabat la calitate.  Fronturile corpurilor suspendate cu vitrină sunt din sticlă fumurie securizată şi se deschid simplu printr-o singură apăsare, prin sistem ”push to open”. De asemenea, poţi alege corpurile în funcţie de nevoile şi spaţiul disponibil. Profită acum de reduceri de 30% la bucătăria Colibri!

Promoţii la mobilă: Cum să profiţi de reduceri vara aceasta
Promoţii la mobila de bucătărie Colibri de la Lem’s

Promoții la mobilă Lem’s: dormitoare Domino 

Programul Domino știe să se adapteze nevoilor actuale şi aduce în casele voastre stările și emoțiile potrivite fiecărei încăperi.  Cu stil și eleganță, Domino face din dormitor un spațiu intim și unic ce emană calm și seninătate, exact atmosfera care trebuie să domine în orice dormitor. Paturile vin cu sertare pentru depozitare, astfel încât spaţiul este utilizat la maximum. Dacă vrei să ai parte de un dormitor care să respecte toate standardele şi să fie şi de calitate, atunci profită la maxim de promoţii la mobilă. În magazinele Lem’s vei găsi reduceri la toate produsele!

Promoţii la mobilă: Cum să profiţi de reduceri vara aceasta
Promoţii la mobila de dormitor Domino de la Lem’s

Promoții la mobilă Lem’s: camere de zi din gama Box

Acum îţi poţi configura după bunul plac mobila pentru camera de zi! Ai promoţii la mobila de living Box de la Lem’s de până la 45%. Livingul Box se potriveşte de minune oamenilor tineri, energici, dar şi celor care sunt în căutarea unui design special pentru camera de zi. Mobilierul are fronturi şi carcasă din stejar italia, alb mat şi poţi alege dintr-o gamă variată de dimensiune. Impresionează-ţi prietenii cu unul dintre cele mai la modă livinguri şi profită de promoţiile la mobila Lem’s!

Promoţii la mobilă: Cum să profiţi de reduceri vara aceasta
Promoţii la mobila Box de la Lem’s

Promoții la mobilă Lem’s: mobilier pentru hol Zeppelin

Poţi profita de promoţiile  la mobila din toate magazinele Lem’s pentru a schimba complet mobila veche de pe hol! Oaspeţii vor fi impresionaţi de mobilierul pentru hol Zeppelin, care este unul cochet, dar în acelaşi timp şi foarte practic. Garderoba are un interior dotat cu agăţători şi suport pentru umeraşe, numai bune pentru hainele întregii familii! Etajera vine dotată cu rafturi la interior pentru un plus de spaţiu care poate fi folosit şi pentru alte obiecte de care ai nevoie în fiecare zi. Promoţiile la mobilă le găseşti în magazinele Lem’s!

Promoţii la mobilă: Cum să profiţi de reduceri vara aceasta
Promoţii la mobila Zeppelin de la Lem’s

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here