vineri, septembrie 12, 2025
Banner_Casoteca_Magazin

CELE MAI CITITE

Rețetă de Gnocchi al Castelmagno

Iată o nouă rețetă delicioasă direct din Italia: Gnocchi al Castelmagno. Vrei să îți surprinzi persoana iubită cu o porție de Gnocchi al Castelmagno, rețeta este simplă și ușor de pregătit. 

Ingrediente:

– 600 g gnocchi
– 150 ml smântână de gătit
– 100 g brânză Castelmagno
– Opțional Parmigiano Reggiano

 Metodă:

1. Fierbeți apa cu sare într-o oală mare.
2. În timp ce așteptați să fiarbă apa, puneți smântâna și brânza Castelmagno într-o oală mai mică.
3. Încălziți încet la foc mediu-mic, amestecând constant, până când brânza se topește.
4. Luați de pe foc înainte ca amestecul să fiarbă. Nu adăugați sare deoarece brânza are deja un gust destul de sărat.
5. Adăugați gnocchi în apa clocotită și lăsați-le să fiarbă până când încep să plutească, apoi scoateți-le cu ajutorul unei supiere sau site.
6. Puneți-le în sosul de brânză și amestecați ușor.
7. Răzuți deasupra Parmigiano Reggiano, dacă doriți, și piper negru proaspăt măcinat.
 Se servește cu un pahar de vin roșu, corpolent. Poftă bună!
- Publicitate -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE POPULARE