Sfânta Maria: 2 milioane de persoane de Maria. Ce flori sa le oferi

0

Colecția specială de buchete de Sfânta Maria creată în acest an de designerii Floria.ro pentru cele peste 2 milioane de persoane care sărbătoresc ziua numelui pe 15 august este colorată, cu flori de vară, în culori puternice și variate.

În buchetele de flori pentru Sfânta Maria predomină trandafirii, însă aranjamentele cu hortensie, iriși, cale, orhidee sau garoafe ies din tipar și asigură un efect “wow” pentru destinatare, care se vor simți speciale, apreciate și respectate.

Culorile preferate pentru buchetele adresate celor care își sărbătoresc numele pe 15 august sunt tonurile de roșu –grena, roșu rubin sau roșu cireașă –combinate cu alb, portocaliu sau galben pai.

floria_flori-te-admir

Floria_flori-trandafirii-sfintei-marii

Flori cu livrare rapidă, în toată țara

Buchetele din Colecția de Sfânta Maria sunt disponibile pentru livrare rapidă în întreaga țară, în maxim 2 ore de la finalizarea comenzii. Asfel, cei care se află la mare distanță de sărbatoriții și sărbatoritele pe care își doresc sa îi felicite, pot suprinde foarte plăcut cu un buchet oferit de curieri proprii, personal.

Partenerii Floria.ro din peste 70 orale din țară se asigură că florile de Sfânta Maria ajung la destinație proaspete, energice și spectaculoase.

FLORIA - harta acoperire nationala

Aranjamente de Sfânta Maria, pentru parteneri

De Sfânta Maria, barbații cu numele Marian, Marius și alte derivate din Maria sărbătoresc și ei ziua numelui. Pentru ei, designerii de la Floria.ro au pregătit coșuri de flori, cărora le pot fi alăturate șampanii de lux, pentru ca destinatarii să fie cu totul și cu totul surprinși.

Bomboane și flori, pentru Maria

Întreaga colecție specială pentru Sfânta Maria este disponibilă pe http://floria.ro/flori-sfanta-maria/, iar pentru comenzile realizate până pe 13 august, cu livrare în București pe 15 august, destinatarii primesc un cadou în plus din partea Floria.ro: o cutie de bomboane delicioase.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here