Sharp prezintă o nouă gamă de produse la IFA Berlin

0

Sharp Home Appliances, unul dintre principalii jucători din industria de electrocasnice, a prezentat la IFA Berlin, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei din Europa, o nouă gamă de produse inovative.

Noile electrocasnice oferă experiența unei case smart și eficientă energetic, reușind să combine tehnologia de ultimă generație și integrarea perfectă a aparatelor electrocasnice în orice tip de bucătărie.

Control de la distanță cu aplicația Sharp Home 

Cu aplicația Sharp Home, utilizatorii pot controla de la distanță gama ultra-eficientă de produse Smart. Aplicația oferă funcționare interoperabilă și tehnologii specializate care ne ajută să nu mai pierdem timp pentru activitățile casnice.

Noua gamă de mașini de spălat și uscătoare de rufe, eficiente energetic

Noua gamă Sharp Smart constă în mașina de spălat inteligentă, eficientă din punct de vedere energetic și uscătorul de rufe cu pompă de căldură cu rating A+++.  Acestea au fost concepute pentru a face echipă de câte ori este necesară o spălare inteligentă și apoi o uscare rapidă, eficientă energetic.

Mașina de spălat și uscătorul de rufe sunt dotate cu o serie de funcții inovatoare. Pe lângă faptul că oferă un ciclu rapid de spălare de 12 minute, mașina de spălat, cu funcția sa „Steam”, mărește intensitatea spălării prin igienizare cu abur, fără să fie nevoie o a doua clătire, economisind astfel apă.

Uscătorul de rufe economisește mai mult timp și energie, fiind dotat cu un ciclu rapid de 30 de minute și un suport de uscare 3DRack® detașabil, pe care pot fi așezate articole delicate, încălțăminte, jucării și articole mici pentru uscare în siguranță.

Cuptor încorporat inteligent

Un alt produs care face parte din gama Smart este cuptorul inteligent Sharp creat pentru a  simplifica gătitul. Cu un astfel de produs, preparatele vor fi gătite ca la carte, fără a rata momentul potrivit pentru a le scoate din cuptor.

Mulțumită platformei Innit ai acces la sute de rețete. Împreună cu setările potrivite ale cuptorului poți prepara orice rețetă.

Alte produse prezentate de Sharp la IFA Berlin sunt frigiderul Sharp care îți permite controlul de la distanță cu modurile Eco și Vacanță, și mașina de spălat vase cu capacitate de 14 seturi care oferă o spălare ultra-rapidă a vaselor cu cicluri de numai 15 sau 30 de minute.

În plus, modelul asigură o curățare completă, prin funcția unică AquaGlide, care poate direcționa apa în interiorul paharelor sau în coșul de jos pentru o curățare intensivă.

Cuptor încorporat Sharp Stealth Steam 

Fie că vrei să gătești o masă în familie sau să pregătești un produs congelat, cuptorul încorporat Sharp, dispune de funcții multiple care îți oferă ajutorul de care ai nevoie în bucătărie.

Funcțiile asistate cu abur te ajută să prepari rețetele preferate, având întotdeauna rezultate excepționale. De asemenea, după prepararea mâncării, nu trebuie să îți faci griji privind curățarea cuptorului, având o funcție specială dedicată acestei etape, evident, bazată pe abur.

Pe piața europeană de electrocasnice, cu excepția Rusiei și a Italiei, brandul Sharp operează sub licență Vestel. Brandul japonez Sharp este de peste 100 de ani pe piață și continuă să surprindă an de an prin tehnologiile și produsele inovative menite să ne simplifice viața.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here