10 utilizări inedite pentru cutia de Tic Tac

0

Cutia de Tic Tac ajunge aproape de fiecare dată la gunoi. Faţă de alte cutii, cărora le găseşti o întrebuinţare, această cutie e prea mică pentru a fi folosită la ceva. Mai gândeşte-te odată! Nu ai nimic prin casă care ar putea fi depozitat în aceste mici cutiuţe? CasoTeca îţi spune 10 utilizări inedite pentru cutia de Tic Tac.

1. Probabil că ai văzut că unii producători de la noi comercializează condimente în cutii ceva mai mari asemănătoare celor de Tic Tac. Dacă ai mai multe cutii de Tic Tac, atunci poţi depozita condimentele. În plus, le poţi folosi şi în călătoriile cu familia sau când mergeţi la picnic.

10 utilizări inedite pentru cutia de Tic Tac

2. Și dacă tot ai ieșit la picnic, mai poți pune într-o cutie de Tic Tac și scobitori sau chiar chibrite, care nu se vor uda.

10 utilizări inedite pentru cutia de Tic Tac

3. Şi cum în aceste mici cutii poţi păstra condimentele, la fel poţi face şi cu seminţele pentru flori, roşii, ardei sau ce mai pui tu de obicei în grădină. Nu uita să pui etichete pe fiecare cutie pentru a nu încurca tipurile de seminţe.

10 utilizări inedite pentru cutia de Tic Tac

4. Dacă ai fost la cumpărături şi ai luat multe haine, atunci ştii că trebuie să tai nasturii de rezervă de la cămaşă, jachetă sau pantaloni. Şi ca să nu-i pierzi prin casă sau să-i pui într-un loc de care mai apoi să uiţi, foloseşte cutia de Tic Tac pentru depozitare.

5. O altă întrebuinţare pentru cutiile de Tic Tac la care probabil nu te-ai fi gândit: ţine agrafele la un loc şi le vei găsi cu uşurinţă prin geantă, fără a mai fi nevoie să scormoneşti după ele. Pentru a-i da puţină culoare, foloseşte bandă washi.

10 utilizări inedite pentru cutia de Tic Tac

6. Tot în micul recipient mai poţi păstra şi agrafele de hârtie şi astfel biroul tău, fie că e vorba de cel de la muncă sau de acasă, va fi mai organizat.

10 utilizări inedite pentru cutia de Tic Tac

7. Dacă ești o persoană care călătorește mult, atunci e bine să ai cu tine un kit cu medicamente. Acest kit este folositor și pentru copii atunci când merg într-o excursie de o zi, spre exemplu. Și tu și ei veți avea la îndemână pastilele.

8. Cartelele la telefon s-au făcut din ce în ce mai mici, la fel și cardurile de memorie. Fie că le folosești pentru aparatul foto sau pentru telefon, păstrează cardurile de memorie la un loc în cutia de Tic Tac.

9. Iar dacă pleci în călătorie, nu e nevoie să iei toată cutia cu bețișoare de urechi. Poți pune câteva chiar în cutia de Tic Tac.

10. Dacă ești pasionat/ă de gătit și îți place să faci prăjituri, atunci cutiile de Tic Tac te vor ajuta să păstrezi micile bomboane pe care le folosești de obicei pentru decor.

Acestea sunt doar zece utilizări, însă poți depozita în aceste mici cutii orice îți trece prin cap, cu condiția să și încapă. Dacă folosești deja această metodă, spune-ne ce depozitezi în cutiile de Tic Tac.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here