12 moduri ieftine să transformi apartamentul într-o capodoperă

0

Să găseşti decoraţiunile şi designul perfecte pentru apartamentul tău poate fi un proces destul de dificil. Este de ajuns ca o singură piesă de mobilier să dea tonul în locuinţă. Din feriricire, există o multitudine de trucuri pe care le poţi pune în practică. Fără prea mari cheltuieli. CasoTeca îţi prezintă 12 moduri ieftine să transformi apartamentul într-o capodoperă.

12 moduri ieftine să transformi apartamentul într-o capodoperă

1. O idee foarte uşor de pus în practică este să încadrezi televizorul într-o ramă de tablou. Iar în funcţie de gusturile tale, poţi alege o ramă groasă, clasică, sau una modernă, în linii simple.

Sursa foto: Decorating Your Small Space 

2. Nu te sfii să foloseşti în apartamente covoare lucrate manual. Pate fi un covoraş realizat din dopuri de sticlă de vin, croşetat manual sau diverse obiecte.

Sursa foto: Conversation Pieces 

 3. Nu ai neapărată nevoie de un şemineu, însă unul fals, cu lumânări va aduce un efect de plus apartamentului.

Sursa foto: Decorating Your Small Place 

Îţi mai aminteşti de orele de lucru manual?

4. Iată că şi ţevile din propilenă te pot ajuta să aduci un efect de wow apartamentului! Şi sunt şi practice atunci când îţi organizezi mărunţişurile în şifonier sau în sertare.

Sursa foto: Decorating Your Small Place

 5. Fii creativ cu panourile din lemn! Birou, masă, pat, spaţii de depozitare, sunt doar câteva dintre obiectele de mobilier pe care le poţi obţine!

Sursa foto: Word of Decor 

 6. Fă un tablou din lucrurile pe care le ai la îndemână. Cu siguranţă vei găsi ceva prin casă. În plus, acesta este un mod inedit de a-ţi pune amprenta asupra interiorului din apartament.

Sursa foto: Pinterest 

7. Ghirlandele luminoase sunt o idee bună! Camera va avea un aer magic atunci când vine seara!

Sursa foto: Decorating Your Small Place 

8. Amestecă lucurile puţin şi foloseşte dungile colorate pe uşi, pe podea sau chiar pe perete pentru un plus de rafinament!

9. Prietenii şi vecinii te vor invidia pentru lustrele făcute de tine!

10. Iar dacă ai un apartament mic, atunci neapărat să pui acest truc în practică! Foloseşte oglinzi pe suprafeţele comodelor sau uşilor pentru impresia de spaţiu! Efect garatat!

11. Dă viaţă mobilierului vechi! Foloseşte vopsea în culori netre pentru a obţine un aer sofisticat.

Sursa foto: howfantasticblog.com

12. Adaugă decoraţiuni şi pe tavan.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here