23 de tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri și alergeni pot fi distruse cu ajutorul purificatoarelor Sharp cu Plasmacluster

3

Aerul din interiorul spațiilor închise poate fi foarte dăunător pentru organism. Fie că este vorba despre substanțe pentru curățat, fum de țigară sau chiar mucegai, virusuri și diverși alergeni, toate acestea contaminează aerul și îngreunează respirația, ne îmbolnăvesc fără să ne dăm seama.

Dacă vorbim de spații unde se strâng mulți oameni, atunci trebuie să amintim de virusurile și bacteriile care inundă aerul trec nestingheriți de la o persoană purtătoare la alta. Acesta este mecanismul prin care se generează epidemii, de la cele comune precum gripa sau rujeola, până la boli mai grave ca hepatită etc.

Că este vorba de grădinițe, școli, birouri, săli de sport sau sălile de așteptare ale instituțiilor publice, purificarea aerului ar trebui să devină o prioritate. Trebuie să conștientizăm că odată pornit un purificator cu Plasmacluster poate reduce la zero numărul particuleleor periculoase din aer.

Tehnologia purificatoarele de aer cu Plasmacluster este dezvoltată în Japonia, iar gama de purificatoare SHARP este adusă pe piață românească de Vestel Polonia, producător de electronice și electrocasnice.

Testăm piața din România, de ceva timp, cu câteva modele și am hotărât ca din acest an să intrăm masiv pe segmentul purificatoarelor cu o gamă de 10 modele. Spre exemplu, în Polonia, o piață la care ne putem raporta ca evaluare, vânzările de astfel de echipamente au început timid, acum câțiva ani, iar în prezent, acestea au crescut exponențial, atingând un nivel de peste 25.000 unități vândute anul trecut. Pe un model asemănător de evoluție, evaluăm că în următorii 5 ani putem ajunge și noi la același nivel”, declară Bogdan Pasat, reprezentantul Sharp Home Appliances, Vestel.

Aparatele SHARP realizează purificarea aerului prin ionizare direct în atmosfera încăperii în care sunt așezate, și nu în interiorul dispozitivului. Tehnologia Plasmacluster din interiorul unui purificator SHARP eliberează în aer ioni pozitivi și negativi, în concentrații foarte mari. Ionii se atașează de toți poluanții din aer, extrăgând hidrogenul din aceștia pentru a se echilibra. Astfel, poluanții sunt neutralizați.

Prin activarea și gestionarea acestui fenomen fizico-chimic, purificatorul SHARP cu Plasmacluster devine extrem de eficient în combaterea particulelor de mucegai, praf, bacterii, virusuri și mirosuri neplăcute.

Un astfel de aparat nu ar trebui să lipsească din casele celor care se confruntă cu alergii sau care au probleme cu respirația. De asemenea, un purificator cu Plasmacluster își va dovedi eficiența maximă în casele fumătorilor sau posesorilor de animale, eliminând în totalitate acel miros remanent pe care îl cunoaștem cu toții în astfel de interioare. În plus, purificatoarele Sharp gestionează și nivelul de umiditate din încăperi, menținându-l în parametrii ideali„, adaugă Bogdan Pasat.

Conform mai multor studii, s-a dovedit ca ionii Plasmacluster sunt eficienți împotriva a 23 tipuri de bacterii, mucegaiuri, virusuri si alergeni; rezultatele acestor teste fiind unice. Printre altele, ionii Plasmacluster inactivează virusurile gripale, inclusiv pe cele ale gripei aviare, precum și bacteria e-coli, virusul poliomielitei și acarienii.

Prin urmare, pe lângă efectul dublu de purificare al aerului, aparatul elimină substanțele periculoase furnizând oxigen proaspăt în întreaga casă.

Eficiența și schimbările reale produse în viața utilizatorilor de tehnologia de purificare a aerului, Plasmacluster i-a determinat pe japonezi să o implementeze pe mai multe categorii de produse SHARP, cum ar fi frigidere, aparate de aer condiționat, purificatoare de mașină, chiar și uscătoare de păr, astfel, de peste 100 de ani, SHARP creează tehnologii menite să îmbunătățească viața consumatorilor.

Vezi aici de unde poți achiziționa puruficatoarele SHARP la cel mai mic preț: https://casoteca.ro/magazin/

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here