50% reduceri la mobilă Lem’s

0

Primăvara și-a intrat în drepturi, soarele a ieșit din nori așa că este timpul să împrospătăm locuința cu mobilă nouă, românească, de bună calitate, care este și la super reduceri la mobilă.

Pentru tinerii care s-au mutat de curând împreună, mobila Lem’s este perfectă. Dacă o locuință fresh, colorată, modernă și mobilată cu un buget mic este dorința voastră, vizitați site-ul Lemet- www.lemet.ro– și descoperiți produsele preferate.

Lem’s a pregătit pentru doritori reduceri la mobilă până la 50% pentru toate produsele lor: reduceri la mobilă pentru living, reduceri la mobilă pentru dormitor, reduceri la mobilă pentru bucătărie, reduceri la mese și scaune, canapele și fotolii, saltele și multe alte reduceri

Echipa CasoTeca a făcut o selecție potrivită pentru o casă cool, cu un aer contemporan și tineresc.

Reduceri la mobilă: Bucătării colorate și finisaje premium

În materie de bucătării Lem’s aduce o gamă variată din care poți alege. Noi am ales ca inspirație bucătăria Gazelle, care aduce un design modern, finisaje de calitate premium și o altă caracteristică foarte importantă- funcționalitatea. Bucătăriile Gazelle fac parte dintr-un program modular, care permite dimensionarea bucătăriei în funcție de spațiul disponibil, din centimetru în centimetru.

Reduceri mobila bucatarie Lems

Reduceri mobila bucatarie Lems

Îmbinarea cromatică diferă în funcție de tipul de bucătărie aleasă. Aici găsești bucătăria Gazelle, dar și alte modele la un preț irezistibil: http://www.lemet.ro/produse/bucatarii.html

Reduceri la mobilă: Dormitoare pentru tineret, dar nu numai

Lem’s propune patru variante de dormitoare de unde te poți inspira-Zeppelin, Domino, Miracco și Xtend. Toate aduc pachete modulare variate, pentru a putea fi integrate perfect în peisajul pe care vrei să-l creezi încăperii.

Dormitoarele Lem’s îmbină utilul cu plăcutul, acestea având un aer elegant, dar și un caracter funcțional. Dressing-urile Lem’s sunt concepute cu un interior generos, spațios pentru a putea depozita cât mai multe haine, pantofi etc.

Reduceri la mobila pentru dormitor Reduceri la mobila pentru dormitor

Puteți desocoperi reducerile dormitoarelor și funcționalitatea șifonierelor aici: http://www.lemet.ro/produse/dormitoare-si-camere-tineret.html

Reduceri la mobilă pentru camera de zi și accesorii

Camera de zi este încăperea principală, unde ambientul trebuie să fie plăcut, confortabil și primitor atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi. Lem’s aduce piesele potrivite pentru acest tip de interior și o gamă variată de unde poți alege. Aceștia propun programe de living de la cele mai mici prețuri- Domino, de la 898 lei în campania de reduceri actuală-, până la cele cu finisaje de lux, gama New York: http://www.lemet.ro/produse/camere-de-zi-living.html.

Reduceri la mobila de living

Reduceri la mobila de living

Reduceri la mobila de living

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here