Alimente bogate în fibre și magneziu. 20 de fructe și legume cu un conținut ridicat

3

Fibrele și magneziul se numără printre nutrienții esențiali pentru sănătatea organismului. Aceștia mențin inima și oasele sănătoase, reglând tensiunea arterială și nivelul de zahăr din sânge, scrie ego.ro

Se regăsesc într-o varietate de alimente bogate în fibre și magneziu pe care îți recomandăm să le incluzi în alimentația zilnică. Iată 20 de alimente bogate în fibre și magneziu pe care ar trebui să le consumi zilnic:

Alimente bogate în fibre și magneziu. Ce se află pe listă

1.Migdalele, alimente bogate în fibre și magneziu

Migdalele au un gust plăcut și pot fi incluse cu ușurință în alimentația zilnică. Pot fi consumate crude sau pot fi adăugate în salate ori în orice smoothie delicios cu fructe. Sunt o sursă ideală de energie, susțin sănătatea oaselor, a unghiilor și oferă senzația de sațietate chiar dacă au fost consumate într-o cantitate redusă.

2. Semințe de in

Cu un conținut bogat de fibre și acizi grași, semințele de in își pot face loc în dieta ta chiar la micul dejun. Pot fi amestecate cu iaurt, cu lapte bătut sau kefir.

3 comentarii

  1. […] Fibrele și magneziul se numără printre nutrienții esențiali pentru sănătatea organismului. Aceștia mențin inima și oasele sănătoase, reglând tensiunea arterială și nivelul de zahăr din sânge, scrie ego.ro Se regăsesc într-o varietate de alimente bogate în fibre și magneziu pe care îți recomandăm să le… Cititi mai multe aici: Alimente bogate în fibre și magneziu. 20 de fructe și legume cu un conținut ridicat […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here