O nouă platformă comunitară online de bricolaj

0

O nouă platformă comunitară online de bricolaj numită  „Facem facem” este susținută de retailerul Leroy Merlin. Aceasta oferă soluţii la problemele practice întâlnite la amenajarea sau înfrumuseţarea locuinţei sau grădinii și este pusă la dispoziţia tuturor pasionaţilor de bricolaj, construcţii, decoraţiuni şi grădinărit.

Participarea la această comunitate presupune înregistrarea prealabilă care este gratuită pentru toti utilizatorii precum și acceptarea condițiilor acestui regulament. Înregistrarea are ca scop atribuirea unui nume de utilizator personal și unic, și permite contactarea în caz de probleme: moderație, pierderea parolei.

Platforma online „Facem facem” cuprinde un forum de sprijin între utilizatori la secţiunea „între Voi”, o galerie a proiectelor realizate de către utilizatori la secţiunea „Realizate de voi” și o zonă de concursuri deschisă utilizatorilor.

Cele mai abordate subiecte de către utilizatorii acestui site sunt cele legate de bricolaj, construcţii, amenajare baie, amenajare bucătărie, electricitate, decoraţiuni, uşi, ferestre, renovări casă etc.

 

Alături de Auchan și Decathlon, Leroy Merlin face parte din grupul francez Adeo. Anul trecut a achiziționat 15 magazine bauMax din România. Până să preia aceste magazine reţeaua Leroy Merlin a funcționat în România cu 2 magazine respectiv unul în Bucureşti şi altul la Craiova, deschis anul trecut. Primul magazin deschis de Leroy Merlin în România a fost în septembrie 2011 în cadrul parcului de retail din Chitila (Bucuresti) cu o investitie de aproximativ 6 milioane de euro. Magazinul are o suprafaţă de 17.000 metri pătraţi, fiind în momentul inaugurării cea mai mare dintre cele 303 de unităţi ale francezilor.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here