AdePlast lansează un program de cinci termosisteme. Câte unul pentru fiecare buzunar!

2

AdePlast oferă 5 tipuri de termosistem structurate pe nivele diferite de preţ şi eficienţă termică. Programul constă în 5 soluții „la cheie”: AdePlast TermoClasic, AdePlast TermoPremium, AdePlast TermoGrafit, AdePlast TermoBazalt și Adeplast ETAG 004, optimizate pentru a acoperi toate tipurile de solicitări venite din partea clienților. Cele 5 tipuri de termosistem acoperă toate segmentele de piață în care compania este prezentă, indiferent de bugetul disponibil sau tipul clădirii de izolat.

Cheltuieli reduse pentru termoizolare cu AdePlast

Un aspect important urmărit de la ȋnceputul dezvoltării programului este prețul. Alegând oricare dintre cele 5 termosisteme AdePlast, cheltuielile cu termoizolarea clădirii scad cu până la 20%. Termosistemul Clasic are cel mai bun raport eficiență energetică / preț material / manoperă. În ierarhia prețului urmează termosistemul Premium. Diferența este dată de o gamă largă de culori și protecțiea ȋndelungată a suprafeței garantată de tehnologia Porus X, integrată în produsele de finisaj. Pentru gusturi rafinate şi nevoi mai sofisticate urmează în ordine termosistemele Grafit, Bazalt și Adeplast ETAG 004 care vin fiecare cu o serie de îmbunătăţiri precum polistirenul grafitat sau vata bazaltică.

”Acest program vine ca urmare a nevoilor identificate la nivelul pieței de către partenerii companiei. Astfel, principalul rol al acestuia este de a facilita procesul de achiziție a unui termosistem. Încercăm să oferim utilizatorilor opțiuni precise și transparente din punct de vedere tehnic și constructiv, dar și din punct de vedere al raportului eficiență energetică / preț”, declară Bogdan Pîrvu.

Termosistem All-Inclusiv

Toate cele 5 termosistemele includ toate materialele necesare realizării unui sistem de izolație exterioară: materiale pentru lipire, plăci termoizolante, materiale pentru fixare, șpăcluire, armare, amorsare și finisare. Dacă unul din aceste elemente nu este ales corect, întreaga lucrare poate fi compromisă. Pentru ca izolația să îşi îndeplinească rolul principal, eficiența energetică, dar fără a ignora aspectul estetic, realizarea mixul de produse necesită cunoștințe de specialitate. Cea mai simplă şi sigură soluție este adoptarea unei variante „la cheie” din programul structurat de termosisteme.

Specialistul Adeplast vine la pachet cu termosistemul

”E ca si cum specialistul vine la pachet cu termosistemul. Practic, clientul are la dispoziție un instrument profesional uşor de ales şi folosit. Una dintre cele mai eficiente metode prin care, noi ca producători şi specialişti, putem veni ȋn sprijinul utilizatorului şi putem contribui la educarea pieței este aceea de a duce în atenţia consumatorului soluții și produse optimizate”, declară Bogdan Pîrvu.

Sistemele complete de termoizolare sunt deja disponibile pe piața din România și pot fi achiziționate din magazinele și depozitele de materiale pentru construcții sau rețelele DIY.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here