Ursa air reduce costurile instalaţiilor de ventilaţie cu până la 30%

0

Compania URSA distribuie în premieră pe piața din România un nou sistem care înlocuiește tubulatura clasică de ventilație, realizată din tablă. Ursa air este un material din care se confecționează tubulatura direct pe șantier. Materialul este o placă tip “sandwich”, formată din două folii de aluminiu special cu un strat de vată minerală la mijloc. Ursa air reduce costurile instalațiilor de ventilație cu până la 30% prin prețul materialului și prin reducerea cu aproape jumătate a timpului de montaj al tubulaturii. “Pentru tubulatura clasică din tablă, după faza de proiectare, urmează  confecționarea în fabrică, transportul tubulaturii (care înseamnă în mare parte “aer”) ocuparea spațiilor în șantier. Montajul este complicat, mai ales la zonele cu secțiuni mari unde greutatea pieselor este semnificativă. În plus, sunt necesare vizitele în șantier, pentru măsurarea pieselor speciale de către specialiștii care confecționează în fabrică tubulatura.  În cazul tubulaturii realizate cu Ursa air, toate aceste faze sunt eliminate. Plăcile sunt aduse direct pe șantier, iar echipa de montatori croiește și customizează pe loc tubulatura, punând-o apoi pe poziție într-un timp foarte scurt”, precizează Sorin Pană, director comercial URSA România.

Primul proiect, după deschiderea distribuției directe în România, realizat cu Ursa air este Teatrul Muzical de Operetă ”Ion Dacian”. “La acest proiect s-au folosit aproximativ 7.000 de metri pătrați de material Ursa air. Datorită calităților acestui produs și a profesionalismului specialiștilor în montaj a distribuitorilor URSA, nu au existat probleme la realizarea instalației de ventilare a teatrului, timpul de execuție fiind apreciat ca foarte bun. Această lucrare este un început pentru URSA în România și un nou pas către implementarea pe piața autohtonă a unui produs revoluționar”, precizează Sorin Pană.

Sistemul Ursa air se recomandă pentru orice tip de instalație de ventilație în clădiri de birouri, hoteluri, blocuri cu instalații centralizate de climatizare, mall-uri, parcări, mai ales că are, pe lângă toate avantajele descrise mai sus, o greutate redusă și este total ignifug.

Produsul Ursa Air câștigător al Innovation ISO Award 2014

Echipa Ursa air, care a dezvoltat acest produs, a primit premiul Innovation ISO pe 7 mai 2014, cu ocazia inaugurării ISO Trade Fair for Industrial Insulation, în Cologne, Germania. Lansat încă din 2013 pe piața din Europa, URSA AIR cucerește acum piața din Germania. Câteva din clădirile de referință din această țară sunt deja echipate cu tubulatură de aer condiționat și ventilare Ursa.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here