Arbiton Woodric – plăci cu adevărat unice

1

Cu toții suntem diferiți. Aceasta este o afirmație frecventă la trainerii care se ocupă cu dezvoltarea personală. Fiecare persoană are nevoi diferite, un stil de viață diferit, interese și sensibilități diverse. Aceste diferențe ne fac speciali, diversitatea oferind putere.

Poate pardoseala să fie la fel de unică precum viețile noastre? Da! Stilul de viață al fiecăruia este unic, la fel de unic ca și cea mai nouă colecție de plăci de vinil Arbiton Woodric. O colecție cu 24 nuanțe de stejar, care vă vor încânta prin unicitatea lor. Cu plăcile Arbiton Woodrick puteți crea interiorul locuinței, care va fi cu adevarat unic. Calm și delicat, sau poate îndrăzneț și creativ? Fiecare alegere va fi conectată printr-un numitor comun – plăci de vinil impermeabile și foarte durabile. Descoperiți cea mai recentă colecție, care dă tendințele în designul pardoselilor.

Noua pardoseala vinil clic Arbiton Woodric este cea care va satisface așteptările celor care doresc ca pardoseala să fie nu numai frumoasă și unică, dar și utilă. Plăcile de pardoseală care se adaptează la caracterul și stilul de viață al membrilor fiecărei locuințe. O pardoseală care poate rezista fără probleme membrilor mici ai familiei, animalelor de companie, lichidelor vărsate sau dansului ore întregi. Lasă-te purtat de val alegând pentru interiorul tău cele mai în tendințe plăci vinil clic ale sezonului. Arbiton Woodric înseamnă 24 de nuanțe de stejar care compun două colecții – colecția de bază și cea cu structură „Real Wood”. Aceasta este o structură sincronizată, permițând obținerea unui efect optic impecabil. Suprafața este structurată în adâncime creând un efect tridimensional, amintind de lemnul natural.

Indiferent de decorul pe care îl alegeți, Arbiton Woodric, datorită conținutului mineral (HD Mineral Core) va oferi un confort extraordinar la utilizare fiind o pardoseală pentru care nu va trebui să vă faceți griji. Alegeți plăcile de vinil care vor completa personalitatea dumneavoastră.

 

Arbiton Woodric – desgin-ul plăcilor nu se va repeta

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei pardoseli de lemn este unicitatea acesteia. Cu plăcile de vinil și cele laminate, situația este adesea diferită. De obicei, există doar câteva plăci diferite într-o singură culoare într-o colecție de pardoseală. După montarea plăcilor, putem observa repetarea designului si al elementelor care definesc structura plăcilor, lucru care nu se întâmplă la o pardoseală din lemn natural. Dar dacă numărul de repetări ar fi redus la minimum? Am obține atunci un efect natural?

Exact aceasta este abordarea folosită de designerii de la A.Design Studio. La planificarea fiecărei culori, s-au asigurat că numărul de decoruri din fiecare culoare este atât de mare, încât chiar și într-un spațiu deschis pe suprafață mare, ar fi greu de observat aceleași modele, la fel ca la o pardoseală din lemn natural. La colecția Arbiton Woodric există de două ori mai multe plăci unice în fiecare design disponibil, decât numărul standard. Toate se potrivesc perfect între ele și, în același timp, fiecare dintre ele este unică, exact ca o placă de lemn natural.

 

Structura „Real Wood” – profunzime unică

 

Arbiton Woodric oferă douăsprezece culori în colecția de bază și alte douăsprezece realizate cu o structură revoluționară, profundă de lemn real „Real Wood”, realizată cu ajutorul tehnologiei EIR. Astfel este lansat pe piață produsul realizat cu tehnică de structură sincronizată (EIR), cu repetabilitate scăzută a designului, care garantează efectul super natural. Real Wood Structure este un efect hipernatural care este accentuat de un finisaj mat, elegant. Datorită EIR, toate elementele de design de pe suprafața plăcii sunt reproduse tactil, adăugând autenticitate întregii colecții.

 

Mineral core – puts natural wood to shame

 

Arbiton Woodric panels are unique thanks to the use of mineral core. It is a perfect choice for those who would like to have wooden floor – plank or parquet. However, their lifestyle excludes application of soft, non-resistant and susceptible to damage material. Arbiton Woodric are vinyl panels with mineral core, which guarantee high resistance to mechanical damage, total water-resistance and at the same time natural, beautiful appearance. It is important to add that the Woodric pardoseala vinil clic have a unique ANTISCRATCH Titanium Nano Layer, which increases their scratch resistance in relation to conventional panels by up to 30%. These are panels, which in independent tests also obtained the highest class of usability – therefore they will prove useful not only at home, but even in offices with intensive use.

 

Conținutul mineral – pune lemnul natural in inferioritate

 

Plăcile Arbiton Woodric sunt speciale datorită utilizării conținutului mineral. Este o alegere perfectă pentru cei care doresc sa aibă pardoseală din lemn – scândură sau parchet. Cu toate acestea, stilul lor de viață exclude aplicarea unui material moale, nerezistent și sensibil la deteriorare. Arbiton Woodric sunt plăci de vinil cu conținut mineral, care garantează o rezistență ridicată la deteriorare mecanică, rezistență la apă și în același timp un aspect natural și frumos. Este important de adăugat că plăcile Woodric au stratul unic Titanium Nano Layer ANTISCRATCH, care mărește rezistența la zgârieturi comparativ cu plăcile convenționale cu până la 30%. Aceste plăci au obținut în teste independente și cea mai înaltă clasă de utilizare – prin urmare sunt ideale nu numai pentru acasă, ci chiar și pentru birouri cu trafic intens.

Lemnul pe pardoseală este frumos, dar poate fi o pacoste. Este moale, susceptibil la deteriorare, absoarbe apa și își schimbă culoarea atunci când este expus la soare. De aceea, deși frumos, lemnul nu este prima alegere pentru persoanele active. Ne imaginăm câteva scenarii cu lapte vărsat accidental, un câine ce vine cu noroi pe el după o plimbare din noiembrie, nisip adus de copii după joaca la groapa cu nisip din parc, sau prietenii care dansează pe tocuri în sufragerie.

 

Oare astfel de lucruri prozaice trebuie să ne oblige să renunțăm la visele noastre? Nu. Datorită construcției inovatoare, plăcile de vinil Arbiton Woodric cu conținut mineral reprezintă cea mai modernă  pardoseală pe care o puteți găsi pe piață. Combină cele mai bune caracteristici ale tipurilor de produse existente pentru pardoseli: de la designul clasic, atemporal al lemnului, la funcționalitatea plăcilor și până la modul de asamblare a plăcilor laminate. De aceea plăcile Arbiton Woodric sunt soluția ideală atunci când dorim să avem pardoseală din lemn, dar stilul nostru de viață nu o permite. Acestea sunt 100% rezistente la apă, nu absorb umezeala, nu se deformează și nu se decolorează sub influența acesteia. Nu se deteriorează la impact și lovituri puternice (de exemplu, scăparea obiectelor grele). Au rezistență termică scăzută, datorită căreia permit utilizarea eficientă a încălzirii prin pardoseală. Sunt foarte practice, ușor de păstrat curate, iar întreținerea nu necesită practic niciun efort. Și deși arată ca lemnul datorită texturii lor calde, plăcute și unice, un decalaj tehnologic le diferențiază de lemn.

Culori la fel de unice precum TINE

 

Arbiton Woodric este o colecție cu plăci de vinil cu dimensiuni de 1220 mm x 229 mm. Lățimea acestor plăci este mai mare decât cea standard, amintind de lemnul natural. Toate plăcile din colecția Arbiton Woodric au cea mai înaltă clasă de utilizare, ceea ce le face potrivite nu numai pentru locuințe, ci chiar și pentru birouri. Plăcile sunt disponibile în până la 24 de nuanțe grupate în doouă categorii: colecția de bază și cea cu structură sincronizată(EIR). Toate decorurile au nuanțe de stejar. De la decoruri ușor  albite, la nuanțe deschise de stejar cu grade variate de intensitate a nervurilor, până la plăci ce amintesc de scândurile rustice. În această colecție, nu lipsesc culorile clasice, care pot crea baza unui stil atemporal. Va fi apreciată și de cei care doresc ca pardoseala să fie un accent distinctiv și puternic.

 

De remarcat este decorul Cavallion Oak din colecția EIR. Este o nuanță supernaturală, caldă, de stejar, care se va potrivi atât interioarelor scandinave minimaliste, cât și camerelor spectaculoase în stil glamour. Caracterul natural se exprimă prin textura vizibilă, dar fără nervuri profunde. Acest decor este o vedetă a topurilor de vânzări, mai ales datorită echilibrului său excelent de culoare și structură  neutră.

 

Brandon Oak este un alt decor interesant din aceeași colecție. Aceste plăci se remarcă printr-o textură rustică lejeră, cu fisuri verticale specifice, care seamănă cu scândura de lemn brut, natural. Aceste plăci pot fi folosite cu succes atât într-o cabană de munte, cât și într-un bloc modern de apartamente. Structura imită perfect desenul lemnului. Acest efect este accentuat prin embosare. Datorită acestui fapt, pardoseala arată foarte naturală.

 

Din colecția de bază se remarcă culorile Lakewood Oak, Peterson Oak și Stamford Oak. Prima dintre acestea are un design foarte familiar, cu numeroase imperfecțiuni. Granulația lemnului este foarte clară, ceea ce dă efectul de lemn vechi cu o istorie bogată. Peterson Oak este exact opusul său. Un model îngrijit, delicat într-o nuanță deschisă, care poate fi baza neutră perfectă pentru orice design interior. Stamford Oak este probabil cea mai populară alegere atunci când te gândești la o pardoseală de stejar. Un echilibru perfect între prospețimea și liniștea lemnului și textură cu ușoare imperfecțiuni. Fără îndoială, va fi vedeta colecției Arbiton Woodric și cel mai vândut produs al colecției.

Câteva cuvinte despre conținutul mineral

 

Conținutul mineral este realizat din minerale naturale de rocă și polimeri moderni. Oferă o rezistență excepțională la impact și o conductivitate termică excelentă. Plăcile cu conținut mineral (HD Mineral Core) sunt la fel de frumoase ca lemnul și la fel de practice precum plăcile ceramice. În aparență, nu se pot distinge de lemnul real, iar în utilizare seamănă cu plăcile ceramice. Stabilitatea dimensională permite montarea până la 200 m2 fără a fi nevoie de rosturi de dilatare suplimentare. Deci nu este nevoie de folosirea profilelor de trecere sau a pragurilor la uși. Plăcile de acest tip au câștigat mulți fani, iar pe lângă aspectul frumos și practicabilitatea acestora, utilizatorii laudă mai ales ușurința de curățare și structura plăcută.

 

Producție europeană, calitate europeană

Plăcile Arbiton Woodric au fost proiectate și fabricate în întregime în Europa. Acesta este un produs de cea mai bună calitate, de aceea producătorul acordă 25 de ani de garanție. Cu plăcile Arbiton Woodric vei crea un interior armonios la fel de unic ca tine!

 

 

un comentariu

  1. […] Cu toții suntem diferiți. Aceasta este o afirmație frecventă la trainerii care se ocupă cu dezvoltarea personală. Fiecare persoană are nevoi diferite, un stil de viață diferit, interese și sensibilități diverse. Aceste diferențe ne fac speciali, diversitatea oferind putere. Poate pardoseala să fie la fel… Cititi mai multe aici: Arbiton Woodric – plăci cu adevărat unice […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here