Vara e sezonul căpșunilor, află cum să le păstrezi proaspete timp de 10 zile

3

Căpșunile se pot mucegai în câteva zile. Acest lucru se întâmplă doar dacă nu le depozitezi corect, spun specialiștii. Cum păstrezi căpșunile proaspete timp de 10 zile cu ajutorul unui mod simplu de depozitare a alimentelor.

Este oficial sezonul căpșunilor. Acestea se găsesc pe rafturile magazinelor și în piețe și te îmbie cu aroma și culoarea lor. Indiferent dacă preferi căpșunile date prin ciocolată, cu frișcă sau pur și simplu simple, iată cum ar trebui să le păstrezi pentru a te asigura că nu se mucegăiesc.

Dacă vrei să ai și peste iarnă căpșuni, atunci fă-le compot.

rețete de căpșuni conservare, secrete și ingrediente alegere

Cum păstrezi căpșunile proaspete

Mike de la Kitchen Tips Online a dezvăluit un truc de stocare pe care unul dintre abonații săi, Nancy Emmons, i l-a împărtășit.

Mike a explicat: „Dacă vrei ca căpșunile tale să reziste mult timp după ce le-ai cumpărat, atunci acest sfat este pentru tine. Cu siguranță vrei să te bucuri de cele mai proaspete căpșuni atunci când decizi să le savurezi”.

Sfatul lui cel mai important este să te uiți la căpșuni cu mare atenție, de aproape. Dacă vezi mucegai sau lovituri majore pe căpșuni, pune-le înapoi și caută altele.

3 comentarii

  1. […] Căpșunile se pot mucegai în câteva zile. Acest lucru se întâmplă doar dacă nu le depozitezi corect, spun specialiștii. Cum păstrezi căpșunile proaspete timp de 10 zile cu ajutorul unui mod simplu de depozitare a alimentelor. Este oficial sezonul căpșunilor. Acestea se găsesc pe rafturile… Cititi mai multe aici: Vara e sezonul căpșunilor, află cum să le păstrezi proaspete timp de 10 zile […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here