Birou circular fără scaun. Comod şi sănătos

0

UNStudio, un producător olandez de mobilier pentru locuri de muncă, a lansat StandTable, un birou circular creat pentru cei care vor să lucreze stând în picioare.

Acest birou circular a fost lansat ca urmare a studiilor care arată că statul jos pentru perioade lungi de timp este dăunător pentru sănătate. Biroul este făcut în aşa fel încât cel care îl foloseşte să se poată sprijini de el în timp ce lucrează.

„Lucratul în picioare creşte productivitatea, creativitatea şi ajută metabolismul. În felul acesta menţinem şi sănătatea angajaţilor şi îi ajutăm şi să comunice mai eficient”, se arată într-un comunicat al companiei.

„Este un birou în jurul căruia te poţi învârti după cum ai nevoie”, se adaugă în comunicat.

2

Acest birou circular poate fi folosit atât pentru lucrul la laptop, cât şi pentru şedinţe informale între două sau trei persoane.

Pentru individualizare, birourile au finisaje diferite, din lemn, tapiţate etc. Acestea sunt prevăzute cu porturi USB şi prize pentru încărcat dispozitive mobile.

Biroul a fost proiectat să aibă spaţii pentru laptop la înălţimea de 90 şi 110 cenimetri. Un spaţiu de depozitare este proiectat la jumătatea înălţimii. Toate secţiunile, însă, pot fi ajustate.

UNStudio spune că aceste birouri ajută la „aerisirea” spaţiului de lucru, eliminând nevoia de a adăuga scaune.

3

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here