Brioşe, mobilă şi singurătate…temporară

1

Diana (23 de ani) tocmai a decis să schimbe câteva litere în ceea ce privește localitatea de reședință, așa că s-a mutat din Buftea în București. Casă nouă, o fată singură, gânduri multe, da, dar nu despre asta e vorba.

Diana ca orice tânăr informat a aflat în timp util despre reducerile LEMS, de 50% la toate produsele Lemet, așa că despre a asta a fost vorba, casă nouă mobilată cu gust. Aşa începe orice poveste frumoasă.

Rămânem cu problema singurătății. Se rezolvă, cu un singur telefon Diana a aflat că în curând i se va umple casa de prieteni.

Revine în grabă acasă, primul semn de bun venit îl primește de la holul Zeppelin  foarte comod, primitor și extrem de util pentru a ascunde toate accesoriile pe care un om le împrăștie peste tot atunci când revine la domiciliu.

Masa Persia și scaunele Xtend la care își servește cafeaua zilnic o ajută să-și pună ordine în gânduri, așa că decide să apeleze la arma de impresionare, brioșele cu zmeură.

Rețeta de brioșe cu zmeură e aproape secretă, dar însă ne-o oferă cu generozitate, înainte să intre în bucătăria Gazelle  care, conform spuselor ei, face 50% din toată treaba.

Aşa că îşi permite să se joace, gătitul fiind o plăcere, iar de acest lucru se vor convinge inclusiv prietenii.

Iar printre ei poate e chiar Prietenul!

Rețeta de Brioșe cu zmeură a Dianei

Timpul de lucru este relativ scurt, 20 de minute pregătire, 20 așteptare.

 Ingrediente: – o cană şi 3/4 de făină; – 1/3 cană de zahăr;- o linguriţă de praf de copt;- o jumătate de linguriţă de sare; – un iaurt;- 1/3 cană de ulei; – 1 ou; – o cană de zmeură. Și evident o bucătărie modernă de la …. LEMS.

Citește și Dragostea în vremea cumpărăturilor

Instrucţiuni:  Încălziţi cuptorul la 200 de grade, ungeţi forma de brioşe cu puţin ulei sau puneţi forme de hartie de copt în tava de brioşe, într-un bol amestecaţi toate ingredientele uscate pentru brioşe, în alt bol amestecaţi iaurtul, uleiul şi oul, turnaţi amestecul de iaurt, ulei şi ou, în amestecul de ingrediente uscate, adaugaţi şi zmeura şi amestecaţi, luaţi cu o lingură compoziţie şi turnaţi în forma de brioşe, coaceţi până devin maronii, adică aproximativ 20 de minute.

 

Conţine destul de puţine calorii. Poftă bună!

 

 

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here