Bucătărie completă în outlet, dotată cu electocasnice premium Miele

0
Bucatarie completa outlet

Ai o bucătărie frumoasă, cu aplicații proiectate chic? Dacă nu, atunci poți să optezi pentru o bucătărie complet utilată cu electrocasnice premium de la Miele. Cu un preț promoțional de 8960,51 euro față de cel standard de 10717,07 euro îți poți achiziționa această bucătărie compactă, clasică și elegantă de culoare alb, o nuanță care se poate integra ușor cu alt mobilier dintr-o locuință.

Bucătăria complet echipată de la Miele Boutique  vine cu tot ce îți trebuie într-o bucătărie adică cu mobilier, electrocasnice Miele, chiuvetă și baterie Blanco, precum și blat din quartz.

 

Mobilă de bucătărie, chiuvetă și baterie 

Cu un design elegant, mobilierul standard în formă de L este realizat din corpuri inferioare și corpuri superioare suspendate ce oferă spații optime și accesibile de depozitare, dar și două coloane destinate încorporării cuptorului și a combinei frigorifice.

Mobilier
Mobilier

Zona superioară cuprinde corp încorporare hotă, uscător pentru vase și 4 corpuri pentru depozitare cu rafturi. Zona inferioară are un corp cu 2 sertare mari și sertar interior pentru tacâmuri, corp încorporare mașină de spălat vase, corp pentru chiuvetă cu sistem de glisare și extensie completă pentru colectorul de gunoi, 2 corpuri pentru depozitare cu rafturi și un corp glisant pentru depozitarea condimentelor.

Colector de gunoi
Colector de gunoi

Materialul fronturilor este din MDF înfoliat cu grosime de 1.8 cm. Rafturile sunt din pal cu grosimea de 1.8 cm. Fronturile sunt montate cu 3 balamale pentru rezistență în timp. Blatul este din quartz, un material compozit foarte rezistent care nu se zgârie, nu se pătează , nu este poros și nu absoarbe bacteriile. Grosimea blatului este de 2 cm. Manerele sunt metalice.

Blat quartz
Blat quartz
Maner mobila
Maner mobila

Chiuveta Blanco de culoare antracit oferă confort și design pentru această bucătărie modernă. Se caracterizează prin ușurința în întreținere. Zona de lucru din silgranit este amplă, funcțională și confortabilă. Chiuveta este compusă dintr-o cuvă mare, o cuvă suplimentară și picurător. Picurătorul dispune de 2 rafturi cu tavă colectoare pentru apă.

Ghiuveta Blanco
Ghiuveta Blanco

Bateria Blanco din silgranit antracit si crom și furtun extensibil cu funcție de comutare pentru confort, are o formă compactă și se combină bine cu ghiuveta Blanco de aceeași culoare.

Baterie Blanco
Baterie Blanco

Când vorbești însă despre bucătărie nu poți să te referi doar la mobilă, ea trebuie să fie și funcțională.

Electrocasnice Miele

Electrocasnice Miele încorporate în acest mobilier sunt din gama A ca și consum energetic și cuprind cam tot ce este necesar într-o bucătărie multifuncțională, respectiv mașina de spălat vase încastrabilă, cuptor electric, plită electrică, hotă și combină frigorifică încorporabile.

Mașina de spălat vase încastrabilă G 4220 SCI are alimentare cu apă controlată electronic și un consum de 13 litri apă.

Masina de spalat Miele
Masina de spalat Miele

Cuptorul electric H 5681 B încorporabil oferă carasteristici premium cum ar fi 100 de programe automate de gătire, sondă de temperatură wireless și tehnologie Moisture Plus pentru perfecţionarea rezultatelor de coacere şi prăjire.

Cuptor electric Miele
Cuptor electric Miele
Cuptor
Cuptor

Plita electrică KM 6202 dispune de 4 arzătoare și 6 zone de gătit cu elemenţi High Light, pentru încălzire rapidă. Ca design, ea prezintă un cadru plan, din inox, cu o înălțime de 15 cm.

Plita electrica Miele
Plita electrica Miele

Hota încorporabilă DA186 este încastrabilă între unităţile de mobilier suspendate, retractabilă, având lăţimea de 60 cm.

Hota incorporabila
Hota incorporabila
Hota Miele
Hota Miele

Combina frigorifică complet integrată KFN 9753 iD este compusă din frigider în partea superioara și congelator în partea inferioară și dispune de tehnologiile Dynamic Cooling și Frost Free.

Combina frigorifica Miele
Combina frigorifica Miele
Combina  complet integrata
Combina complet integrata

Produsele sunt folosite în showroom și vin fără ambalaj original. Garanția comercială pentru electrocasnice este de 2 ani dar ele sunt proiectate, construite și testate pentru a rezista 20 de ani.
Mai multe detalii despre această bucătărie completă promo-outlet dar și despre aparate electrocasnice găsiți pe site-ul mieleboutiquecluj.ro .

 

Autor: Iulia Gubandru

Sursa foto: mieleboutiquecluj.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here