Bucătăriile cu electrocasnice încorporabile- te scapă de griji

0

Pare foarte ușor să îți alegi mobila pentru casă. Când te duci însă în magazin și vezi că mărimile nu prea se potrivesc cu spațiul de care dispui entuziasmul dispare. Spațiul destinat bucătăriei este cel mai greu de aranjat și necesită multă atenție și timp. Trebuie să mergi la magazinul de mobilă, să-ți alegi și electrocasnicele ori  poate ai deja electrocasnice în casă şi nu se potrivesc cu mobila care ţi-a plăcut. Cum faci să le potriveşti?

Pentru că trăim în secolul vitezei, când nu avem timp să umblăm cu măsurători peste tot, ne trebuie soluții care ne permit să facem lucrurile cât mai repede. Astfel, dacă ai un serviciu solicitant, dar îți dorești să alegi cea mai potrivită bucătărie, poți apela la magazinele care oferă pe lângă mobilă și electrocasnicele potrivite. Dacă bucătăria ta deja este echipată cu aparatele necesare, atunci poți apela la un consultant din magazin care te va îndruma în cel mai scurt timp spre cea mai bună alegere.

Lem’s a creat o colecţie specială de bucătării care să se potrivească cu electrocasnicele pe care ţi le doreşti. Iată câteva bucătării superbe, concepute astfel încât să corespundă tuturor nevoilor legate de spațiu, design şi funcţionalitate.

Bucătăria Gazelle L393 este alegerea ideală dacă vrei să ai o bucătărie stilată. Designului elegant face orice doamnă să se simtă o adevărată vedetă în timp ce gătește. Suprafețele lucioase, contrastul alb-negru o fac să fie o adevărată bijuterie în casă.

Bucataria_Gazelle_Lems_mobila

Bucătăria Gazelle L270 este compactă, perfectă pentru un spațiu nu foarte larg, care îți oferă spațiile necesare pentru depozitare. Cu nuanțe deschise, are un design elegant și familiar, creează atmosfera perfectă în care să experimentezi rețete noi. Cuptorul stă chiar în câmpul tău vizual ca să gătești cele mai apetisante fripturi la cuptor.

 

Bucataria_Gazelle_L270_cm

Bucătăria Gazelle L487  este pentru cei cărora le plac discuţiile lungi, în contradictoriu ținute la bucătărie în timp ce gătesc ceva inspirat de la marii bucătari.  Insula de bucătărie poziţionată strategic te ajută să-ți arunci privirea când la cuptor, când la plită ca să gătești cea mai bună cină pentru prietenii din copilărie.

Bucataria_Gazelle_L487_lesms_mbila_moderna

 

Sursă foto: www.lemet.ro

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here