Canapeaua pentru living – creează un design interior plin de personalitate şi stil

1

Amenajarea interioară a casei tale se poate dovedi a fi un bun prilej pentru a-ţi demonstra creativitatea şi simţul artistic în materie de design. De la culoarea aleasă pentru zugrăveală, tipul de tâmplărie, lemnul ales pentru parchet şi corpurile de iluminat, până la piesele de mobilier şi accesoriile de interior, toate vor avea un rol important în designul interior al casei tale, în sporirea valorii acesteia şi în obţinerea unui cămin cald, primitor şi confortabil.

Canapeaua pentru living, cea mai bună modalitate prin care dai personalitate casei tale

Canapeaua este acea piesă de mobilier care îmbină perfect confortul cu funcţionalitatea. În orice casă există un colţ în care o canapea îndeamnă la relaxare şi un repaos, la câteva clipe de linişte într-o seară rece de iarnă. Canapeaua poate deveni un factor hotărâtor în stabilirea dinamicii amenajării interioare a livingului tău, fiind elementul care poate da nota de unicitate şi stil, atât prin formă, dimensiune şi funcţii, cât şi prin stil, cromatică şi elemente de decor.

Alege-ţi canapeaua în funcţie de spaţiul disponibil

Atunci când îţi alegi canapeaua pentru living, primul criteriu de care vei ţine cont va fi cel al spaţiului de care dispui. O canapea mult prea mare într-un spaţiu mic nu se va dovedi deloc practică, aşa cum o canapea mult prea mică într-un spaţiu generos nu îşi va demonstra utilitatea. Astfel, dacă livingul tău are o suprafaţă mare, o canapea extensibila cu 3 locuri, prevăzută cu sisteme recliner pentru ajustarea poziţiei, va reprezenta cea mai bună alegere, cu atât mai mult dacă familia ta este numeroasă şi v-aţi propus să petreceţi seri lungi vizionând filme sau să vă relaxaţi cu jocuri interactive.

Poţi opta pentru varianta însoţită şi de fotolii, astfel încât spaţiul să fie bine organizat şi să aibă un aspect plăcut. În funcţie de cadrul general şi de stilul abordat, poţi alege o canapea din stofă, aceasta creând echilibru cromatic în combinație cu mocheta sau draperiile, la fel de bine poți alege un model din piele, modern, practic şi în tendinţe.

Canapeaua pentru living – stil şi personalitate

Atunci când trebuie să îţi procuri o canapea living, vei ţine cont de câteva recomandări, astfel încât modelul să fie cel potrivit aşteptărilor tale, dar şi cel care va cadra foarte bine cu designul interior al livingului tău. Poţi opta pentru echilibrele cromatice şi pentru fluiditatea imaginii generale, astfel că un set format din două canapele şi un fotoliu se poate dovedi o alegere foarte potrivită, creând un tablou compact şi plăcut. De asemenea, dacă vrei să menţii cromatica generală a casei sau a livingului, alege să îţi personalizezi canapeaua din piele ecologică, comandând nuanţa dorită. Vei conferi casei tale personalitate şi stil, alegând să îţi pui nota personală asupra amenajării livingului tău.

un comentariu

  1. […] Amenajarea interioară a casei tale se poate dovedi a fi un bun prilej pentru a-ţi demonstra creativitatea şi simţul artistic în materie de design. De la culoarea aleasă pentru zugrăveală, tipul de tâmplărie, lemnul ales pentru parchet şi corpurile de iluminat, până la piesele de… Cititi mai multe aici: Canapeaua pentru living – creează un design interior plin de personalitate şi stil […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here