Candelabre extravagante și unice marca ”Lu Murano”

0

Candelabrele ”Lu Murano” sunt celebre în întreaga lume. Acestea reprezintă  echilibrul perfect între sticlă și lumină, o sincronie născută din tradiție, dar întotdeauna cu un aer inovator. Excelența de care dau dovadă cei de la Lu Murano, i-a adus pe cele mai înalte culmi.  Maison & Objet Americas, a expus toate lucările lor reprezentative, de unde pot fi achiziționate.

Candelabrele sunt realizate handmade de către designer-ul ”Master” Gabio Fornasier, fiecare piesă de artă fiind unică și exclusivă. Colecțiile brand-ului sunt într-o continuă evoluție, păstrând totuși tradiția modelelor. Colecțiile Lu Murano sunt rezultatele a multor ani dedicați cercetării, experimentelor și realizării de prototipuri. Adaptarea este un proces continuu, candelabrele  fiind diferite, noi din punct de vedere al design-ului, dar mereu în concordanță cu tradiția și metoda de asamblare.

Artistul responsabil pentru aceste creații unice atinge noi niveluri de eleganță și rafinament. Candelabrele sale unice sunt în întregime făcute manual și modelate prin suflare. Sunt hrănite cu ulei, complet transparente și disponibile în diferite dimensiuni și în mai mult de 20 de culori diferite.

LU murano

Lu murano (2)

LU murano (4)

LU murano (5)

LU murano (11)

VENEZIA 31/05/13 - Fabio Fornasier IlLUsion evento al Liassidi Palace.

LU murano (7)

LU murano (8)

VENEZIA 31/05/13 - Fabio Fornasier IlLUsion evento al Liassidi Palace.

Folosind tehnici tradiționale, el reușește să realizeze un design contemporan pentru piesele de artă. Candelabrul pentru club, este un dispozitiv ușor pe suspensii, dezvoltat și creat pentru iluminarea spațiilor de bar, cluburi, hoteluri, restaurante si reședințe private. Modelul se bazează pe 60 elemente și are un design reglabil.

LU murano (6)

O altă piesă interesantă este LUngo, un candelabru vertical cu un model pe trei nivele oferind un total de 36 de elemente în sticlă suflate si gravate, 12 pe fiecare nivel.

LU murano

Un proiect și mai interesant,  este cunoscut sub numele de ”TechnoLUgy chandelier”(candelabrul tehnologie). Acesta este un prototip din fibră de carbon reprezintă o abatere de la murano dar, cu toate acestea,  caracteristicile unice definesc istoria brand-ului.

LU murano (14)

LU murano (12)

 

Sursa foto: homedit.com, lu-murano.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here