Lem’s, un nou magazin în Mega Mall

0

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis la jumătatea lunii mai un nou magazin Lem’s în Bucureşti. Magazinul se află în incinta Mega Mall şi măsoară 1400 de mp de showroom. Acesta, ca toate magazinele de mobilă ale Lemet care operează sub brandul Lem’s, este amenajat la un standard unic vizual şi de calitate.

Investiţia necesară pentru deschiderea Lem’s București Mega Mall este de 1,3 milioane de lei.

Lem’s este prezent cu 6 magazine în Bucureşti

Lem’s este prezent în Bucureşti cu 6 magazine, dintre care 4 magazine proprii şi 2 în franciză, iar suprafaţa totală de showroom măsoară peste 6000 de mp. Cel mai generoasă suprafaţă o are magazinul Lem’s situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe doua nivele şi măsoară 2000 de mp.

„Cele 6 magazine din Bucureşti sunt situate în Apărătorii Patriei, Ghencea, Dristor, Obor, Vulcan Value Center, iar cel mai nou în Mega Mall. Toate magazinele Lem’s din Bucureşti se întind pe suprafeţe mari, spaţii necesare pentru expunerea întreagii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 şi până în prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000” declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.lems mega mallliving verde alb lems mic

 

Capitala deţine prima poziţie în topul vânzărilor reţelei de magazine deţinute de producătorul de mobilă Lemet.

Cu magazinul Lem’s Bucureşti Mega Mall, reţeaua ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 68.000 de mp.

În 2015, Lemet a investit 4,5 milioane de lei în magazine noi

În 2015, Lemet a continuat strategia de dezvoltare a reţelei Lem’s la nivelul întregii ţari. „În Mega Mall am deschis al treilea magazin Lem’s din acest an, după Miercurea Ciuc și Focşani. Investiţiile în magazinele Lem’s s-au ridicat până acum la 4,5 milioane de lei, pentru aproape 5000 de mp de showroom”, declară Adrian Rizea .

Lem’S: Mobilier în rate fără dobândă

Lem’S oferă clienţilor un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, BRD, Garanti, Bancpost cât şi servicii de finanţare a produselor direct în magazine prin UniCredit Consumer Financing IFN.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here