Casa pe structură din lemn masiv, cu aspect de iglu, vedetă la Romexpo

0
Casa lemn iglu

Ediția din acest an a târgului de construcții de la Romexpo, care are loc în același timp cu alte manifestări precum Romtherm, Romenvirontec, Mobila Expo, Ambient Expo sau Antique Market, reunește firme de top din țară și străinătate, care își expun ultimele noutăți din portofoliu. Oferta este deosebit de bogată, de la materiale de construcții, obiecte sanitare, șeminee, decorațiuni de interior, până la pictură pe sticlă, vitralii sau elemente de feronerie, care mai de care mai frumoase.

Printre vedetele ediției din acest an se numără casa pe structură din lemn masiv, lamelat şi încleiat, cu aspect de iglu, apoi sistemul de învelitori (acoperişuri) cu grădini suspendate, dar şi pergola amenajată ca o terasă de vară cu plafon din covor vegetal. Organizatorii spun că peste 400 de firme sunt prezente în acest week-end la Romexpo, fiind așteptați circa 20.000 de vizitatori.

Mobilă pentru toate gusturile

Un pavilion deosebit de animat este cel dedicat mobilei, poate și pentru că vizitatorii au la dispoziție o ofertă variată  – mobilier realizat în culori, materiale şi finisaje aparţinând stilurilor contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau celui al anilor 50, mid-century modern –  , dar și promoții pe măsură. În plus, ei pot beneficia și de sfaturi în materie de design și amenajări interioare, astfel încât să poată face alegerea cea mai potrivită.

flori

Antique Market pentru iubitorii de artă

Unul dintre principalele puncte de atracție ale târgului de la Romexpo este Antique Market locul unde  artiștii, iubitorii de artă și colecționarii se întâlnesc deopotrivă, mai ales că au și ce să vadă: piese de mobilier și decoratiuni interioare, artă plastica, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele. O incursiune în timp și epoci demult apuse.

antique3

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here