Casă sănătoasă: remedii pentru influenţele câmpului magnetic şi electric al Pământului

2

Există un câmp electric şi un câmp magnetic al Pământului care se manifestă asupra oamenilor (fizic şi psihic) foarte diferit in funcţie de depărtarea sau apropierea de poli dar şi de alte condiţii geografice.

La interiorul clădirilor aceste câmpuri se manifestă, de asemenea, diferit în funcţie de mulţi parametri, cum sunt: materialele folosite în construcţie, mărimea încăperii, forma acesteia, dispunerea ei  faţă de punctele cardinale, dispunere mobilierului, etc. Influenţele sunt măsurabile şi cercetări se fac pe această temă, inclusiv în ţara noastră, existând şi echipe specializate care propun remedii.

Atenţie, însă, câmpurile se manifestă diferit pentru fiecare casă şi fiecare funcţiune în parte, iar pentru ca locuinţa să fie sănătoasă (să ofere un mediu sănătos locatarilor) este necesară efectuarea măsurătorileor respective de către specialişti pentru astfel de probleme pentru a se găsi soluţiile particulare pentru fiecare caz în parte.

Desigur că funcţiunea cea mai vizată pentru astfel de măsurători este cea în care ne petrecem cel mai mult timp, şi anume, dormitorul. Iată şi o recomandare în acest sens venită din partea specialiştilor: amenajați astfel dormitorul şi orientaţi astfel patul încât să dormiţi cu capul spre nord.

Din fericire există remedii, şi anume chituri de anumite materiale care se inserează în fundaţie, tencuieli, zugrăveli interioare în funcţie de rezultatul măsurătorilor, cel mai folosit în acest sens fiind zeolitul.

2 comentarii

  1. […] Există un câmp electric şi un câmp magnetic al Pământului care se manifestă asupra oamenilor (fizic şi psihic) foarte diferit in funcţie de depărtarea sau apropierea de poli dar şi de alte condiţii geografice. La interiorul clădirilor aceste câmpuri se manifestă, de asemenea, diferit în… Cititi mai multe aici: Casă sănătoasă: remedii pentru influenţele câmpului magnetic şi electric al Pământului […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here