Case Călduroase – patru modele de case pe structura de lemn

3

Casele construite cu structura de lemn se numără printre cele mai ieftine și nu doar în România. Dacă vrei să-ți construiești o casă, fie și una de vacanță, și încă nu ai făcut un plan, poți lua în calcul și pe cele din lemn.

Case Călduroase, o firmă maramureșeană, acolo unde lemnul stă, tradițional, la baza construcțiilor, are mai multe proiecte care pot acoperi cu ușurință nevoile tale.

Unul dintre avantaje este rapiditatea, casele fiind concepute în fabrică, iar montajul pe șantier durează doar câteva zile. Cea mai mare parte a timpului necesar pentru finalizare, 2-3 săptămâni, este necesară pentru finisaje, în funcție de alegerile făcute. În plus, viitorul proprietar va ști de la început în ce investește banii, ce materiale vor fi folosite și va primi un proiect detaliat de execuție, pe baza căruia va putea să urmărească starea execuției.

Compania are patru proiecte pentru case de structura de lemn (denumite Rebeca, Marilena, Oana și Roxana). Cele patru modele se diferențiază prin suprafața construită (între 82 și 164 mp), amprenta la sol, posibilități de mansardare (două dintre acestea beneficiază de mansardă deschisă, fără stâlpi interiori) și numărul de camere.

Structura de rezistenta este din lemn de la compania germană KVH, cu tehnologie de îmbinare în dinți Lemnul este tratat împotriva focului, a insectelor, a mucegaiului și a ciupercilor. Pereții exteriori au izolație de 22 cm, din care 12 cm vată bazaltică în pereți și 10 cm termosistem la fațadă. La fațadă, se aplică două straturi de adeziv masă de șpaclu + plasa de armare, și mai trebuie adăugată doar culoarea. Interiorul va fi placat cu gipscarton antifoc, ferestre sunt din PVC clasa A, profil alb cu 5 camere, sticlă termopan 4 anotimpuri, și ușa de intrare din termopan.

Compania va executa și instalație sanitară din PPR (fără obiecte sanitare, baterii, robinete, distribuitori), instalație electrică cu tablou de siguranțe echipat (fără întrerupătoare, prize și corpuri de iluminat), iar – acoperișul este din țiglă metalică Wetterbest 0,5 mm. De asemenea, noua casă va beneficia de garanție contractuală pe toată durata de viață a construcției, pentru structura de rezistență.

Pentru contractele încheiate până la finele acestui an, prețurile pornesc de la mai puțin de 25.000 Euro (cu TVA inclus) și ajung aproape de 34.000 Euro.

3 comentarii

  1. Aș dori un plan și preț pt.o casa la cheie suprafața cam 100mp 2dormitoare baie bucătărie și sufragerie.Loc de construcție Sărmașu jud. Mures

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here