Cât costă excursiile opţionale dacă mergi la mare

0

Dacă ţi-ai planificat vacanţa la mare anul acesta, trebuie să ştii că sunt şi alte lucruri pe care le poţi face, nu doar plajă. CasoTeca îţi spune cât costă excursiile opţionale dacă mergi la mare.

Peste două milioane de români îşi petrec anual vacanţa pe litoralul românesc. Iar pe lângă stat la plajă şi plimbările de seară, 20.000 de români aleg şi excursiile opţionale, care pot fi în Delta Dunării, sau chiar la Balcik, în Bulgaria. Iar dacă te porneşti la drum zilele viitoare, iată cât costă excursiile opţionale dacă mergi la mare.

Cât costă excursiile opţionale dacă mergi la mare
Cât costă excursiile opţionale dacă mergi la mare
  • Un tur pietonal al oraşului  Constanţa costă 50 lei / persoană
  • O vizită a Cetăţii Histria – prima colonie grecească de pe ţărmul de vest al Mării Negre costă 80 de lei / persoană
  • O plimbare cu caii celebrei herghelii din Mangalia costă în jur de 100 de lei
  • Pentru un prânz pescăresc tradiţional sau o seară românească, grecească, turcească sau arăbească autentică trebie să scoţi din buzunar între 100 şi 135 de lei / persoană
  • O vizită pe litoralul bulgăresc al Mării Negre la Castelul Reginei Maria de la Balcik şi Grădina Botanică costă în jur de 130 de lei / peroană
  • Un tur în Delta Dunării, rezervaţie a Biosferei costă 170 de lei / persoană
  • O plimbare pe mare cu nava de croazieră pleacă de la la 170 de lei / persoană
  • Pentru cei dormici de adrenalină există varianta unui program de Jeep Safari în Delta Dunării la 490 de lei /adult şi 150 de lei pentru copii.

Green grapes ready for harvest in a italian vineyard

Dar acestea nu sunt singurele activităţi de care te poţi bucura la mare. Agenţiile de turism de pe litoral, dar şi personalul de la hoteluri, te poate ajuta în rezervarea unei vizite de degustare de vin la Crama Murfatlar, poţi face şi scuba diving, mai poţi vizita Adamclisi şi Mănăstirea Sf. Andrei sau te poţi plimba cu caiacul pe mare.

În ceea ce priveşte tipologia turiştilor care apelează la programe opţionale, ponderea este echilibrată, fiind împărţită între familii cu copii până în 14 ani, tineri – elevi/studenţi şi cupluri.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here