Cât costă vacanţa în cel mai mare complex hotelier de pe litoral

0

Încă de anul trecut a apărut la malul mării un nou complex turistic. Aici, românii şi-au cumpărat camere pentru a-şi petrece vacanţa la mare, în regim de proprietate periodică. Camerele care nu au fost contractate sunt scoase acum la închiriere. CasoTeca îţi spune cât costă vacanţa în cel mai mare complex hotelier de pe litoral.

Din cele 7 tronsoane planificate cu un total de peste 900 de apartamente de tip studio (condo), dezvoltatorii Blaxy Premium Resort & Hotel au inaugurat deja trei tronsoane, cu un total de 540 de camere.

Camerele disponibile spre închiriere sunt cu vedere la mare sau cu vedere la Lacul Tătlăgeac, au o suprafață de aproximativ 32 mp și includ un pat dublu și o canapea extensibilă.

Costul unui sejur în cadrul Blaxy Premium Resort&Hotel S.A. variază de la 360 lei / cameră / noapte la 670 lei / cameră / noapte, incluzând cazarea într-o cameră tip condo pentru doi adulți și 2 copii, micul dejun și accesul la toate facilitățile resortului. La solicitare se pot acorda servicii de pensiune completă la prețul de 90 lei/zi/pers.

blaxy

Suprafața totală a complexului este de 72.000 de metri pătrați și include pe lângă cele 7 tronsoane proiectate și piscine exterioare pentru adulți și copii, restaurante, baruri, cluburi, zonă dedicată pentru copii și un teatru de vară de tip amfiteatru.

Cât costă vacanţa la 23 August

Complexul este situat în zona localității 23 August și a lacului Tătlăgeac şi beneficiază de o plajă privată în suprafața de aproximativ 10.000 mp, accesul la plajă fiind posibil printr-o plimbare de câteva minute printr-o pădure cu alee amenajată.

În plus, sezonul 2016 vine şi cu noutăţi. Aici vor fi organizate mai multe evenimente, dar şi concerte. Astfel, primul concert de anvergură organizat în resort va fi al trupei Vunk, în perioada 10-12 iunie, locurile fiind deja ocupate în proporție de 40%.

blaxy6

blaxy4

blaxy3

blaxy2

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here