Test: cât de bine poți să reziști reducerilor Lem’s de Black Week?

0

Dacă Black Friday ia prețurile pe nepregătite, atunci Black Week trebuie să le doboare. Acestea sunt planurile celor de la Lem’s în perioada 21 noiembrie – 4 decembrie. Chiar dacă se numește “săptămâna neagră”, de fapt reducerile „bombă” de până la 55%,  ne testează simțurile pentru 2 săptămâni. Și cum cea mai sigură modalitate de a rezista tentației este de a-i ceda, noi v-am pregătit cele mai bune reduceri cărora să le cedezi cu bună inimă.

Primul pe lista noastră este livingul Domino L345 cm cu fronturi super lucioase, cu reducere de 50% la un preț 1.698 lei.

acu

Are un fler aparte de a face orice cameră specială dându-i un aer proaspăt, modern. Fiecare lucru va sta la locul său, iar livingul va străluci de mândrie.  Îl puteți asorta și cu o canapea Noto cu trei locuri, cu recliner, care s-a pregătit pentru Black Week cu reduceri de -52%, la un preț de 1.225 lei.

 

5-vineri1Aceștia sunt noii copii teribili Lem’s. Pot fi serioase, dar și năstrușnice, te pot da pe spate la propriu când situația o cere și te pot ajuta să te relaxezi cu spor când chiar ai nevoie. Finisajele de tapițerie disponibile sunt maro, maro închis, gri și negru, iar prețul este de de-a dreptul Black. Mai multe detalii aici .

A treia tentație căreia trebuie să-i  reziști cedându-i vine din dormitor și se numește Miracco, dormitorul Miracco, care poate fi achiziționat cu 1.558 lei, redus de la 3.459 lei. Piesele din componența sa sunt șifonierul, două noptiere și o comodă.

miracco

Nu numai prețul este irezistibil la acest dormitor, ci și finisajele din nuc care scot în evidență calitatea premium, dar și funcționalitatea acestuia. Nici dormitoarele Domino și Box nu au vrut să fie mai prejos de Black Week și s-au gătit și ele pentru marile reduceri .

Cod roșu de reduceri la mese și scaune

Din dormitor ajungem în bucătărie unde găsim reduceri gata scoase din cuptor la mobilia Gazelle sau Xtend. Vei simți, însă, pe deplin efectul de Black Week atunci când te vei așeza la masă pentru că pachetele de mese și scaune Lem’s vin cu reduceri de până la 48%.

miracco_6ergo-hi

Toate au personalitate proprie, fie că este vorba de tinerețe debordantă sau eleganță rafinată.

Reducerile

Ești gata? Poți trage o gură de aer proaspăt și … magazinele Lem’s te așteaptă!

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here