Cât te costă să angajezi un detectiv particular în România?

1

Crezi că partenerii de afaceri nu îți sunt fideli sau poate noii angajați nu sunt tocmai ceea ce par a fi? Poate că viața ta de cuplu nu e nici pe departe roz sau copilul tău îți face probleme? În oricare situație enunțată anterior, dar și în multe altele, un detectiv particular îți poate fi de ajutor.

Profesia de detectiv particular este una cu vechime pe piața din România. Firme ce oferă servicii de supraveghere și investigații sunt la tot pasul, însă tu trebuie să știi să alegi să colaborezi doar cu cei profesioniști. Totuși, vorbim de un serviciu, deci ești nevoit să scoți o sumă anume de bani din buzunar. Despre cât este vorba?

Care este prețul serviciilor de investigație oferite de detectivii particulari?

Ca și în cazul celorlalte servicii, prețul diferă în funcție de nevoile tale. Mai exact, pentru un detectiv Iasi care să ofere servicii de supraveghere timp de o oră, prețul începe de la 75 de lei. În funcție de ce implică supravegherea în sine, prețul va crește mai puțin sau mai mult.

De exemplu, deplasările în alte orașe se plătesc separat. Supravegherile în zilele libere legale au un alt tarif, la fel și supravegherile pe timp de noapte.

Investigațiile private încep de la 1.000 de lei/caz. De ce este influențat prețul final? În funcție de complexitatea cazului în primul rând, de câți detectivi particulari o să fie nevoie pentru a-l rezolva, dar și de aparatura care va fi folosită. Celelalte aspecte ce au capacitatea de a influența prețul unei investigații le vei afla direct de la firma pe care ai ales-o să se ocupe de problema ta.

De asemenea, dacă ai nevoie de o persoană care să se infiltreze într-un loc anume, tot la un detectiv particular Iasipoți apela cu încredere. Aici prețurile încep de la 1.500 de lei pe zi. Poate ți se pare o sumă mare, însă depinde de câte zile ai nevoie ca o persoană să fie infiltrată într-un loc anume și gândește-te totodată la lucrurile pe care le vei afla cu siguranță.

Cum se fac nevăzuți detectivii particulari?

În primul rând, trebuie să știi că detectivii particulari urmează studii pentru a beneficia de acest statut. Nu oricine poate fi detectiv particular, studiile și experiența sunt cele care fac diferența.

În al doilea rând, detectivul particular sau detectivii particulari, după caz, ce se vor ocupa de cererea ta nu vor fi din orașul în care tu îi soliciți. În acest fel, scad toate șansele de a fi recunoscuți.

Grație anilor de experiență, aceștia se vor face nevăzuți în orice context. Nu vor atrage atenția și îți vor face treaba impecabil. Ei dețin aparaturi ultraperformante ce îi ajută să fie cât se poate de discreți atunci când strâng probe pentru tine. Nimeni și nimic nu îi va putea demasca pe detectivii privați profesioniști.

Serviciile detectivilor particulari din România au o reușită de 99%. Ce mai aștepți? Acum că știi marja de preț de la care încep, apelează cu încredere la profesioniștii în domeniul supravegherii!

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here