Ce obiecte să nu ții lângă pat pentru a nu avea ghinion în casa ta

1

Conform Feng Shui, dacă nimic din ceea ce ai plănuit nu iese așa cum ți-ai dorit tu sau dacă simți că traversezi o perioadă dificilă din toate punctele de vedere, s-ar putea să fie de vină chiar câteva lucruri din dormitorul tău.

Da, se poate întâmpla, nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece specialiștii au descoperit câteva obiecte care nu ar trebui să le ai niciodată lângă pat. Aceste obiecte îți aduc ghinion în casa ta, află care sunt!

Ce obiecte nu ar trebui să ții niciodată lângă pat

Televizor

Nu este un secret că acest dispozitiv electronic emite încărcături energetice, așa că specialiștii din arta Feng Shui îți recomandă să îl ții cât mai departe de dormitor și, implicit, de patul în care te odihnești.

De asemenea, este foarte important să încerci să nu adormi cu el pornit. Televizorul nu numai că îți va tulbura somnul, dar va aduce și ghinionul în viața ta.

Laptop

Nu numai televizorul atrage ghinionul, ci și laptopul. Însă, dincolo de vibrațiile pe care ți le poate da acest prieten, este vorba despre a nu-ți aduce munca în zona de dormit, deoarece îți poate perturba somnul.

Descoperă și: Trucul Feng Shui care atrage fericirea și iubirea: Unde trebuie să așezi patul în dormitor

Cutii

Într-adevăr, cutiile sunt extrem de utile într-o casă, inclusiv în dormitor. În ele poți depozita toate acele lucruri care te încurcă, dar în același timp îți sunt necesare și ții neapărat să le ai la îndemână. Însă, ai grijă că aceste obiecte îți pot aduce șapte ani de ghinion, cel puțin asta susțin experții din arta Feng Shui.

Haine murdare

Totodată, specialiștii Feng Shui sunt adepții ordinii. Astfel, potrivit lor, ar trebui să încerci să îți pui hainele murdare în coșul special, nu să le arunci în apropierea patului din dormitor. Conform experților Feng Shui, murdăria poate contamina atmosfera spațiului de dormit.

Plante

Cine poate rezista frumuseții acestor prieteni verzi? Iubești plantele, vrei să îți cumperi câteva și intenționezi să le așezi în dormitor, mai exact lângă pat? Renunță la idee! Conform Feng Shui, florile pot obstrucționa fluxul energetic.

Sursa: ego.ro 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here