Plante care aduc noroc și bani, trebuie neapărat să le ai în casa ta pentru a atrage prospețimea

3

Plantele sunt foarte importante în casa ta, mai ales în echilibrul energetic al locuinței tale și de asemenea, contribuie la atragerea norocului și banilor.

Iată ce flori pot aduce prospețimea în casa ta. Descoperă proprietățile lor, cele mai bune moduri de a le încorpora în decorul locuinței tale și îngrijirea specifică de care au nevoie.

Plantele de interior care atrag norocul și banii în casa ta

  • Pachira

Această plantă mai este cunoscută și sub numele de copacul banilor sau copacul dorințelor. Este originară din America Centrală și de Sud și are reputația de a atrage bogăția și abundența.

Interesant este că frunzele sale sunt alcătuite din cinci frunzulițe, ce simbolizează cele cinci elemente ale filozofiei chineze (lemn, foc, pământ, metal și apă). Totodată, trunchiul său este răsucit și evocă chi, energia vitală care circulă în spirală pentru a favoriza prosperitatea.

În plus, florile sale galbene și nucile care conțin semințe comestibile sunt asociate cu aurul și argintul, două metale prețioase care reprezintă bogăția.

Cum să încorporezi Pachira în decorul tău? Plasează floarea la intrarea în casă sau în sufragerie, unde poate capta energiile pozitive și le poate redistribui în tot spațiul.

În ceea ce privește îngrijirea, lucrurile sunt simple. Îi place un loc luminos, fără lumina directă a soarelui și o temperatură cuprinsă între 15 și 25 de grade Celsius.

  • Arborele de jad

Arborele de jad, sau Crassula ovata, este o plantă suculentă originară din Africa de Sud. Este supranumită ”planta banilor” sau ”copacul fericirii” datorită capacității sale de a atrage prosperitatea.

Această plantă uleioasă are frunze cărnoase și strălucitoare care seamănă cu pietrele prețioase. În Feng Shui, este considerată un simbol puternic al bogăției și abundenței.

De asemenea, promovează succesul și stabilitatea financiară, ajutând la luarea unor decizii sănătoase și atrăgând oportunități de câștig.
Unde se plasează arborele de jad?

Această plantă se pune într-un loc strategic din casă, cum ar fi zona bogăției (sud-est) sau lângă ușa de la intrare pentru a invita prosperitatea în casă.

Cum să îngrijești un arbore de jad? Se dezvoltă într-un loc însorit sau parțial umbrit și la temperaturi cuprinse între 10 și 25 de grade Celsius. Lasă substratul să se usuce între udări și asigură-te că nu stagnează apă în farfurie.

  • Spathiphyllum (Crinul Păcii)

Spathiphyllum, cunoscută și sub numele de ”floarea păcii”, este o plantă de apartament originară din America de Sud și Asia de Sud-Est, apreciată pentru proprietățile sale purificatoare și pentru capacitatea de a aduce armonie și fericire în casă.

Spathiphyllum are, de asemenea, reputația de a purifica aerul prin eliminarea poluanților și a undelor negative. Prin urmare, este ideală pentru a crea un mediu senin, propice prosperității.

Pentru a beneficia de efectele sale pozitive, poți amplasa această plantă în camera de zi, în dormitor sau în birou. Ea trebuie pusă lângă o fereastră fără lumină directă a soarelui. Această plantă de apartament are nevoie de udare regulată, mai ales în timpul sezonului cald.

Bambusul norocos este o plantă de interior originară din Africa de Vest și este considerată un talisman de noroc în Asia și în multe țări occidentale.

Această plantă simbolizează longevitatea, norocul și prosperitatea, datorită creșterii sale rapide și rezistenței. Conform Feng Shui, fiecare dintre tulpinile sale reprezintă un aspect al vieții (bogăție, sănătate, dragoste, fericire etc.), iar numărul de tulpini are o semnificație specială.

De exemplu, trei tulpini de bambus reprezintă sănătatea, bogăția și fericirea, în timp ce cinci tulpini simbolizează prosperitatea în toate domeniile vieții.

Bambusul norocos se poziționează într-un loc vizibil din casă, cum ar fi sufrageria sau holul de la intrare, pentru a atrage norocul și prosperitatea.

Această plantă de interior este foarte ușor de îngrijit. Se dezvoltă bine într-un loc luminos, fără lumină directă a soarelui și la temperaturi cuprinse între 18 și 25 de garde Celsius.

  • Busuiocul

Busuiocul este o plantă aromatică originară din India și Asia de Sud-Est. Acesta este folosit de secole pentru virtuțile sale medicinale și spirituale și este considerată o plantă sacră în unele culturi. Busuiocul este asociat cu norocul și prosperitatea. Se spune că această plantă atrage banii și prosperitatea datorită parfumului său puternic și fermecător.

Se crede, de asemenea, că are proprietăți de protecție împotriva energiilor negative și a spiritelor rele, ceea ce o face o plantă ideală pentru a promova armonia și abundența în casa ta. Pentru a se dezvolta, busuiocul are nevoie de un loc însorit și de temperaturi cuprinse între 20 și 25 de grade Celsius.

Sursa: ego.ro 

3 comentarii

  1. […] Plantele sunt foarte importante în casa ta, mai ales în echilibrul energetic al locuinței tale și de asemenea, contribuie la atragerea norocului și banilor. Iată ce flori pot aduce prospețimea în casa ta. Descoperă proprietățile lor, cele mai bune moduri de a le încorpora în… Cititi mai multe aici: Plante care aduc noroc și bani, trebuie neapărat să le ai în casa ta pentru a atrage prospețime… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here