Ce uităm să facem când ne decorăm casa visurilor noastre?

0

Omul sfințește locul. Ne-am obișnuit de mult timp cu această vorba de duh. O știm bine de la părinții și bunicii noștri. Pentru noi, casa noastră este mai mult decât o compoziție minuțioasă și meticuloasă de materiale, ea este lăcașul, templul sufletului nostru în căutare de liniște și pace departe de lumea exterioară.

Aici ne regăsim după o lungă și obositoare zi de muncă, tot aici ne place să ne relaxăm într-o zi domoală de duminică în care nu prea avem chef de multe lucruri și poate dorim doar să ne relaxăm savurând decorul din jur.

Decorul casei de multe ori ne aparține. Suntem creativi, spontani și ne mândrim cu acest lucru. Noi am ales culorile, mărimile și obiectele. Am creat universul locuinței după bunul nostru plac, după ceea ce ne face fericiți!

casa_lemnDe multe ori uităm că această fericire are un fundament mai exact ce ține mai mult de simțul nostru practic decât cel creativ. Fără materiale de construcții solide, perene nu vom putea niciodată să ne delectăm în propriul decor din mica sau marea noastră casă. În zadar sperăm că lemnul care ne îmbogățește sufrageria și bucătăria să aibă o viața cât mai lungă, să fie cât mai durabil dacă nu folosim vopsele de calitate care să conserve proprietățile lemnului, conferind în același timp și aspectul lor rustic, clasic pe care  îl urmărim de cele mai multe ori.

Dezinteresul pentru materiale se decontează în buzunar!

Arhitectura noastră de design ar fi bine să țină cont și de aceste specificații. Fie că folosim o vopsea SAUBER AQUA LASUR  sau o vopsea AERIA AQUA HOLZ LASUR cu PORUS X nu trebuie să uităm că lemnul, asemeni altor materiale, are o anumită sensibilitate în timp. Acest aspect este important atât pentru liniștea lăcașului nostru cât și pentru buzunarul nostru.

O problemă tratată din timp este pe jumătate rezolvată, mai ales că ambele produse asigură o protecție ridicată împotriva ciupercilor de putregai, mucegaiurilor, petelor albastre, precum și rezistență la intemperii (îngheț-dezgheț), umezeală și radiații UV.

Practic, în timp, ne asigurăm un climat cât mai plăcut, respectând și sensibilitățile și necesitățile materialelor care compun casa noastră, acel univers prin excelență al nostru. Mai multe detalii aici

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here