Concursul ”LIKE pentru o școală AdePlast” continuă

0

Înscrie-te pentru ca Adeplast să-ți recondiționeze școala

Deși, AdePlast a vorbit rar despre implicarea în zona socială, compania își asumă responsabilități sociale în toate colțurile țării. Acum însă a venit vremea ca AdePlast să facă public un astfel de program, și nu pentru că și-a schimbat filozofia în ceea ce privește comunicarea. De aceasta dată trebuie să facă public programul ”Like pentru o școală AdePlast”,  pentru ca cei care pot beneficia de ajutorul lor să afle de intenție și să se implice activ în bunăstarea comunității lor.

Provocarea Holcim: ieri terenul de sport, azi școala AdePlast

Totul a început cu acceptarea provocării din partea celor de la Holcim și AdePlast și-a asumat sprijinirea a trei școli, câte una în fiecare județ unde se află platformele industriale: Prahova, Bihor și Neamț. Selecția școlilor se va face printr-un concurs pe Facebook. Astfel, școlile vor putea fi înscrise în competiție de către elevi, profesori sau părinți, iar școala care va primi cel mai mare număr de aprecieri („LIKE”) va fi premiată de AdePlast prin construcția, reconstrucția sau renovarea unui element principal (ex. aplicarea unui termosistem profesional, renovarea integrală a unui corp de clădire, construcția unui teren de sport etc.). Compania AdePlast dorește implicarea a cât mai multor comunități locale și să informeze cât mai mulți oameni de faptul că pot face bine cu puțin, doar să la pese, să se implice.

S-a dat drumul la ”LIKE-uri”

Pe 1 iulie au început înscrierile pentru concursul „LIKE pentru școala AdePlast”. Înscrierile se fac pe adresa scoala@adelast.ro. Pe această adresă trebuie să trimteti informatiile despre scoala dumneavoastră și fotografii. Apoi poveștile și fotografiile școlilor care trebuie recondiționate vor fi postate pe pagina de Facebook a Adeplast.  Școala cu cele mai multe voturi (LIKE-uri) va fi desemnată câștigătoare la finele lui 2015. În funcție de aprobările obținute, Adeplast dorește să înceapă lucrările pentru renovare la începutul lui 2016.

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here