Ce lucruri uimitoare poţi realiza din buşteni

0

Un simplu buștean poate fi transformat în scaun sau măsuță, dar poate ține şi locul unor rafturi. Cu puțină imaginație poți transforma lemnul nu doar în piese de decor, ci și în obiecte practice. CasoTeca îți prezintă ce lucruri uimitoare poți realiza din bușteni.

Fie că le foloseşti în casă, pe balcon sau în grădină, aceste mici scaune realizate din bușteni și cu perne sau piele deasupra sunt foarte utile atunci când ai musafiri. Sau le poți folosi în starea lor, fără nicio îmbunătățire. Sau poți folosi partea de sus a unui scaun vechi pentru a-i da buşteanului un aer aparte.

busteni

busteni3

busteni4

busteni5

Și pentru a completa decorul, tot din bușteni se pot realiza și măsuţe de cafea, cărora le poți atașa picioare rotative sau unele mai înalte din fier. Sau le lași în starea lor naturală.

busteni2

busteni6

busteni7

busteni8

busteni9

Tot din bușteni se pot realiza și rafturi în diferite moduri.  Poți tăia buștenii pentru a obține o suprafață plană, pe care poți pune cărți sau orice alte obiecte de decor.

busteni19

busteni23

busteni24

busteni20

busteni18

busteni14

busteni12

Și acum, să trecem la câteva elemente funcționale, dar și de decor. Spre exemplu, din bușteni poți realiza un suport  pentru sticlele de vin, iar pentru pahare, se pot realiza suporturi cu un aer rustic. Pentru o culoare mai intensă, folosește baițul și apoi lac pentru lemn, pentru protecţie în timp. Iar dacă pe masa din bușteni ai pus suporturile de pahare, tot din bușteni, atunci poți să faci și suporturi pentru lumânări. Buștenii pot aduce acel aer rustic și în bucătărie dacă îi folosești pe post de suport pentru linguri, furculiţe sau cuțite. Iar pentru prietenul patruped poţi realiza un suport pentru farfuriile de apă și mâncare.

busteni11

busteni10

busteni16

busteni21

busteni22

busteni17

Buștenii pot fi utilizați și în grădină, în locul ghivecelor. Scobește buștenii pentru a face loc pământului și plantează flori. Sau poţi să amplsezi planta cu tot cu ghiveci în buștean. Spor la treabă!

ghivece

ghivece3

ghiceve

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here