Concursul ”LIKE pentru școală AdePlast” ia amploare națională

1

La data de 24 august AdePlast a dat sfoară în țară despre campania lor socială în proces de desfășurare, care este pe cale să se extindă pe plan național.

Iulie 2015 a adus în vizorul publicului campania CSR AdePlast, care și-a asumat sprijinirea a trei școli, câte una în fiecare județ unde se află platformele industriale: Prahova, Bihor și Neamț. Startul competiției a fost dat în județul Prahova, unde momentan se desfășoară concursul ”LIKE pentru o școală AdePlast”. Prin competiția lansată, echipa AdePlast a dat startul la reabilitarea unei școli din județul Prahova. La momentul actual, concursul nostru, ”LIKE pentru o școală AdePlast” a ajuns în vizorul a peste peste 100.000 de mii de persoane care au luat parte la evoluția competiției.

Concursul este în plină desfășurare, iar selecția școlilor se face printr-un concurs pe Facebook. Școlile pot fi înscrise în competiție de către elevi, profesori sau părinți, iar școala care va primi cel mai mare număr de aprecieri (LIKE) va fi premiată de AdePlast prin construcția, reconstrucția sau renovarea unui element principal (ex. aplicarea unui termosistem profesional, renovarea integrală a unui corp de clădire, construcția unui teren de sport etc.). Adresa de mail la care trebuie trimisă povestea fiecărei școli este scoala@adeplast.ro, de unde noi o preluăm și o facem publică pe pagina oficială de Facebook AdePlast. Școala cu cele mai multe voturi (LIKE-uri) va fi desemnată câștigătoare la finele lui 2015. În funcție de aprobările obținute, Adeplast dorește să înceapă lucrările pentru renovare la începutul anului 2016.

Astăzi Prahova, Bihor și Neamț, mâine toată țara

Deoarece AdePlast a primit nenumărate cereri de extindere a concursului de la persoane cu domiciliul în alte județe, compania a luat hotărârea de a mări aria geografică a competiției. Acum orice școală din toată țară se poate înscrie în acest concurs. Regula concursului rămâne aceeași. Echipa AdePLast monitorizează mail-urile recepționate și mai apoi le face publice pe pagina de Facebook, unde se iau în considerare doar LIKE-urile primite la posturile de pe pagina oficială, nu contorizează alte surse.  Pentru prima etapă, adică pentru județul Prahova, înscrierile sunt posibile până la data de 1 Decembrie 2015; pentru celelalte etape vom anunța ulterior datele limită de înscriere.

Like pentru O Scoala Adeplast4-page-001

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here