Cum arată casele construite de Brad Pitt

0

La zece ani de la ravagiile devastatoare lăsate în urmă de urganul Katrina, organizaţia actorului Brad Pitt a construit peste 100 de case în New Orleans, SUA. La un an de la tragedie, Brad Pitt cumpăra împreună cu Angelina Jolie un rând de case şi au început să pună bazele fundaţiei Make It Right, care a construit case ecologice pentru cei cărora uraganul le-a luat tot. CasoTeca îţi prezintă cum arată casele construite de Brad Pitt.

Până în prezent, organizaţia non-profit a construit 109 case pentru victimele uraganului Katrina cu ajutorul unui renumit arhitect, Frank Gehry, care a proiectat casele şi panourile solare. Locuitorii au fost cei care au ales forma casei, culorile, dar şi dotările de care au nevoie. Casele construite de Brad Pitt au schimbat faţa oraşului New Orleans, afectat puternic de uragan. 

Casele au fost construite cu materiale non-toxice, reciclate, cu panouri solare şi dotate cu aparate electrocasnice şi sunt o reflexie a convingerilor lui Pitt, potrivit cărora o casă ieftină nu trebuie să fie construită din materiale de construcţie ieftine.

Casele construite de fundaţia lui Brad Pitt sunt vândute cu 150.000 de dolari, sub costul de construcţie, iar asistenţa financiară oferită de fundaţie face ca ipotecile să fie mai puţin intimidante.

În câteva zile, pentru a marca zece ani de la uraganul Katrina, fundaţia lui Brad Pitt va prezenta un nou proiect de casă, care va costa în jurul a 100.000 de dolari.

1

10

2

Brad Pitt's 'Make it Right' Foundation homes.

4

5

6

9

8

11

 Sursa foto: Make It Right

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here