Nuanțe de albastru și roz în noua colecție Floria, pentru sărbătoriții de Sfântul Alexandru

0

Se apropie cu repeziciune sfârșitul verii, iar pe 30 august îl sărbătorim pe Sfântul Alexandru și protejații săi- Alexandra, Sanda, Sandra, Alexia, Alessia și Alexandru. Numele Alexandru are origini grecești, provine din derivatul Alexandros, inspiră putere și semnifică apărarea, protejarea celor din jur.

În acord cu această semnificație, doamnele și domnişoarele care poartă acest nume au personalitatea puternică, sunt ambitioase, independente, inteligente, dar mai au şi o deosebită atenţie și sunt grijulii cu cei din jur.

Multe sunt darurile pe care le poți oferi celor dragi, dar poate cel mai frumos dintre toate sunt florile şi o îmbrățișare sinceră. Așa că, în penultima zi de vară avem ocazia de a face o bucurie celor care poartă acest nume printr-o vizită neașteptată și un buchet de flori.

Designerii de la Floria.ro au creat o colecție în acord cu semnificațiile celor care poatră numele Sf. Alexandru, în culori intense, pline de prospețime și delicatețe. Acesta este un manifest pentru vară, cu o cromatică bogată și flori precum iriși, hortensii, frezii sau lisianthus.

În colecția Floria predomină nuanțele de albastru, culoarea înțelepciunii, a independenței și a liniștii, precum și tonuri pastelate de roz, o culoare care vorbește despre afecțiune şi dragostea față de cei din jur.

flori-la-multi-ani-32777

Colecția cuprinde buchete în care hortensia, irisul și freziile sunt personaje principale, acestea fiind florile care aduc vivacitate sfârșitului de vară. Hortensiile asigură volum buchetelor, iar paleta lor bogată de nuanțe variază de la pasteluri, la tonuri puternice, contrastante. Hortensia va pune astfel în valoare cromatica florilor cu care se asortează: orhidee, miniroze, trandafiri sau levănțică.

Pe de altă parte irisul, o altă floare plină de grație, aduce în buchete vivacitatea primăverii și le transformă în adevărate explozii de culoare și energie. Combinat cu lisianthus, frezii, trandafiri sau orhidee, irisul aduce personalitate în buchete, arată determinare și putere, iar la apropiere, delicatețe și atenție la detaliu.

floria-Sf-Alexandru-fericire-32780

Întreaga colecție pentru cei care sărbătoresc ziua numelui de Sf. Alexandru poate fi vizualizată pe https://floria.ro/flori-sfantul-alexandru/.

Floria.ro are pe piața românească o experiență de 5 ani și a primit de trei ori titlul de „Florăria Anului” în cadrul Galei Premiilor eComerce (2010, 2013 şi 2014).

Din toamna 2014, Floria.ro devine Florăria „pentru gentlemanul din fiecare” și îi ghidează pe bărbați să ofere flori ca niște gentlemani desăvârșiți. Din mai 2015 devine Furnizorul Oficial al Casei Regale a României, pentru buchete și aranjamente de flori.

Sursa foto: www.floria.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here